7 handige beauty trucjes die je leven eenvoudiger maken

jackdaw 4321240 960 720jpg

Wil je niet elke ochtend lang voor de spiegel staan? Deze slimme beauty trucjes zorgen ervoor dat je dagelijkse beauty routine een stuk simpeler wordt:

  1. Highlight met lippenbalsem: Heb je geen highlighter bij de hand? Breng dan wat lippenbalsem aan op je jukbeenderen voor een subtiele glans.
  2. Repareer gebroken poeder met alcohol: Is je favoriete poeder gebroken? Druppel er wat alcohol overheen en strijk het glad om het weer als nieuw te maken.
  3. Maak je eigen wenkbrauwgel van haarspray: Als je geen wenkbrauwgel hebt, gebruik dan wat haarspray op een schoon mascaraborsteltje om je wenkbrauwen in model te brengen.
  4. Gebruik een washandje in plaats van make-up remover pads: Bespaar geld en help het milieu door een washandje te gebruiken in plaats van wegwerp make-up remover pads.
  5. Zelfgemaakte sea salt spray voor beachy waves: Mix zeezout, water en een beetje haarlak om je eigen beachy waves spray te maken.
  6. Oogschaduw als eyeliner: Geen eyeliner? Breng oogschaduw met een kwastje aan als eyeliner voor een zachtere look.
  7. Snelle nagellak fix met nagellak remover: Als je nagellak beschadigd is, dip je vinger snel in nagellak remover en lak het opnieuw voor een snelle oplossing.

Met deze slimme beauty tips bespaar je niet alleen tijd, maar ook geld. Probeer ze uit en ontdek welke trucjes het beste bij jouw beauty routine passen!

author avatar
Anja V.
Hoi. Ik ben Anja V., een studente journalistiek en parttime redactrice. Met een mix van jonge energie en analytische scherpte breng ik mijn passie voor verhalen tot leven. Dit artikel is het resultaat van mijn toewijding en visie.
Scroll naar boven