Dit park accepteert geen contant geld meer: Bezoekers vinden de nieuwe oplossing niet fijn!

betalen 1jpg

In onze samenleving lijkt contant geld steeds minder voor te komen, wat een punt van zorg kan zijn, vooral tijdens bank- en pinstoringen.


Het Nationaal Park De Hoge Veluwe heeft ook besloten om alleen pinbetalingen te accepteren, waardoor betalen met contant geld niet meer mogelijk is.

Belgische Eddy neemt afscheid van zijn vrouw: Bankmedewerkers nemen hem te grazen!

Vorig jaar in augustus nam Avonturenpark Hellendoorn het initiatief als eerste park om afscheid te nemen van contant geld.

contant geld uit de muur te trekken in 2024!

Bezoekers kunnen nu alleen nog betalen met contactloze betaalmethoden, hoewel er wel automaten zijn waar contant geld op een kaart gezet kan worden.


Na afloop van het bezoek kunnen bezoekers hun kaart inleveren en het overgebleven saldo terugkrijgen.


Ook dierentuin Artis heeft besloten om geen contant geld meer te accepteren. Tickets dienen online of met een pinpas bij de kassa aangeschaft te worden.


Alleen als je contactloos kunt betalen, kun je iets kopen als je honger of dorst hebt. Dit is niet naar de zin van bezoekers.

Weet jij wat je moet doen als je geld vindt op straat? Het antwoord is verrassend!

Betalen met contant geld is niet langer mogelijk voor bezoekers van Nationaal Park De Hoge Veluwe. Een entreekaartje kan online gekocht worden of er kan aan de kassa gepind worden.

Kijkers Steenrijk, Straatarm woedend: ‘Deze jongen staat op de site van Radar!’

Bezoekers die geen pinmogelijkheid hebben, wordt aangeraden anderen te vragen voor hen te betalen en later het bedrag onderling te regelen. Velen vinden dit een brutale oplossing.


1. Dit is toch ongelooflijk? Wat een brutale actie!
2. Dit is echt absurd!
3. Ik begrijp volkomen waar de bezoekers boos om zijn.
4. Moet je dit advies serieus nemen?!
5. Dit park zal ik zeker mijden!

auteur avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven