Blonde vrouw (21) zoekt de ware met bijzondere wensen: ‘Hij moet fit zijn’

WhatsApp Image 2024 05 24 at 070649jpg

Er is een betoverende vrouw uit Groot-Brittannië die op zoek is naar liefde en hoge normen stelt aan haar potentiële partner.

Terwijl ze op straat wordt geïnterviewd, legt ze uit wat ze verwacht van haar potentiële partner, en deze lijst is behoorlijk uitgebreid. Een vereiste is bijvoorbeeld dat haar partner regelmatig naar de sportschool moet gaan.

Het is tegenwoordig gebruikelijk dat mensen specifieke criteria hebben voor hun partners. Op bijvoorbeeld platforms zoals Tinder kunnen gebruikers vele voorkeuren opgeven.

Soms lijkt het echter alsof mensen de realiteit uit het oog verliezen. Een interviewer op hobbybasis ontmoet twee vrouwen op straat en vraagt of ze een relatie hebben of vrijgezel zijn. Beide vrouwen blijken vrijgezel te zijn.

Dit gaf de interviewer de gelegenheid om verder te vragen. De blondine blijkt een uitgebreide lijst met criteria te hebben. Voor haar zijn mannen die niet regelmatig naar de sportschool gaan, geen optie.

Volgens haar, moet de manfit zijn, is wat ze verklaart. Haar vriendin aan de linkerkant stelt minder eisen en heeft alleen een voorkeur voor niet-blanke mannen. Ze zegt: “Als ze maar zwart zijn, is het goed.”

De blonde en fitte vrouw heeft echter nog meer specifieke wensen. Haar toekomstige partner dient regelmatig te sporten, minstens 1,95 meter lang te zijn en over een goed gevulde bankrekening te beschikken om haar te kunnen verwennen.

Ze verlangt dat haar partner een eigen jacht bezit en bereid is om haar te verwennen met luxe en merkkleding. Daarnaast moet hij haar meenemen op luxueuze reizen en haar huur betalen, zodat zij van een weelderig leven kan genieten.

Deze twee individuen geven aan dat het bestaan als vrouw ook inspannend kan zijn. “Waar we ook gaan, worden we constant bekeken,” zeggen ze.

1. Wedden dat je moet lachen als je haar eisenpakket hoort! 2. Nou dat is een behoorlijk lijstje met eisen! 3. Soms zie je een video en dan is het beter om te zwijgen! 4. Mocht je een gegadigde weten... 5. Deze blondine weet goed wat ze wil hebben…

Een oogverblindende Britse vrouw is op zoek naar liefde en blijkt hoge eisen te stellen aan haar toekomstige partner. Op…

auteur avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven