Meisje wint miljoenen in de loterij, nu geen geld meer: ‘Heb daar veel spijt van’

milj 1jpg

De Engelse tiener Callie Rogers leek een stralende toekomst tegemoet te gaan toen ze 1,8 miljoen pond won in de loterij.

Maar nu, op 37-jarige leeftijd, kampt ze met financiële problemen ondanks haar eerdere grote winst.

Vragen worden gesteld over de deelname van minderjarigen aan loterijen, aangezien Rogers destijds 16 was toen ze de megaprijs won, hoewel de minimumleeftijd nu 18 is.

Haar leven veranderde drastisch van slechts 3,60 pond per uur in een supermarkt naar een leven vol rijkdom door de loterijwinst.

Echter, in plaats van verstandig te investeren, verbraste ze haar geld roekeloos en zag het snel verdwijnen.


Met de loterijadviezen die ze in haar jeugd negeerde vanwege haar gebrek aan ervaring, koos ze ervoor om grote sommen geld uit te geven aan haar uiterlijk, designerkleding en genereuze geschenken voor haar vrienden en familie.


Al snel verdween haar fortuin aan extravagante feesten en de aankoop van een huis. Haar geld was op en in 2021 werd Rogers failliet verklaard, waardoor ze genoodzaakt was een uitkering aan te vragen.


Op dit moment probeert Rogers haar leven opnieuw vorm te geven. Ze heeft zich ingeschreven voor een verpleegkundige opleiding en werkt nu als verzorgster.


Echter, ze betreurt het gebrek aan financiële middelen voor haar zoon Blake, die lijdt aan hersenverlamming, dit is haar grootste teleurstelling.

1. Ze heeft moeite om het hoofd boven water te houden.
2. Nu moet ze elke maand zien rond te komen.
3. Het is begrijpelijk dat ze daar spijt van heeft.
4. Ze heeft bijna geen geld meer over…
5. Ze was ooit zo rijk, maar moet nu elk dubbeltje omdraaien!

auteur avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven