Louisa Janssen vraagt om hulp na verdrietig nieuws: Geld inzamelen voor afscheid!

WhatsApp Image 2024 06 19 at 105213 2jpg

Louisa Janssen ervaart op dit moment een moeilijke periode van rouw. Twee jaar geleden verloor ze haar broertje en nu heeft ze opnieuw een dierbaar familielid verloren: haar oom is plotseling overleden.

Op Instagram deelt Louisa haar gevoelens over dit tragische nieuws. Ze roept haar volgers op om hulp, omdat haar oom niet verzekerd was en de familie moeite heeft om de begrafenis te betalen.

“Zonder verzekering kunnen we hem geen waardig afscheid geven; mijn nicht Johanna en wij als familie willen vragen om een klein beetje steun,” schrijft Louisa op haar Instagram.

Ze legt de nadruk erop dat niemand gedwongen moet voelen om te doneren, maar elke bijdrage wordt gewaardeerd om haar oom een passend afscheid te geven.

Louisa heeft eerder gesproken over het verlies van haar broertje, wat haar diep heeft geraakt en bijna tot een burn-out bracht.

Vriendschap Michella en Louisa verbroken: ‘Na de actie heb ik besloten afstand te nemen’

“Ik was boos en verdrietig. Ik heb veel spijt van mijn gedrag naar de mensen die dichtbij me staan,” bekende ze eerder.

Louisa nam eerder dit jaar een pauze in het buitenland om te rouwen en alles te verwerken. Ze heeft aangegeven dat dit haar goed heeft gedaan.

Op dit moment staat Louisa voor een nieuwe uitdaging vanwege het plotselinge verlies van haar oom. Wij wensen Louisa en haar familie veel kracht toe in deze moeilijke tijd.


Er is een donatiecampagne opgezet door Louisa en haar familie om een doel van 12.500 euro te bereiken voor het betalen van de kosten voor het afscheid van haar oom.


1. Louisa heeft als doel om een passend afscheid te organiseren.
2. Ze wijst erop dat niemand gedwongen moet voelen om te doneren.
3. Opnieuw een droevig en onverwacht verlies.
4. Er is spijtig genoeg geen verzekering, dus ook geen geld.
5. De familie vraagt een beetje hulp van vrienden en volgers.

auteur avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven