Mart Hoogkamer verklapt per ongeluk de babynaam: ‘Ik vind het zo cool’

WhatsApp Image 2024 07 19 at 113206 1jpg

De aankomende ouder Mart Hoogkamer en zijn partner, Jennifer van Ooijen, verwachten hun eerste kindje in januari.

Terwijl de aankondiging van de zwangerschap nog vers is, heeft Mart al de naam van hun toekomstige zoon verklapt.

Twee maanden geleden ontdekte Jennifer dat ze in verwachting was. Vanaf dat moment wilde Mart het nieuws direct delen, maar ze kozen ervoor te wachten tot ze zeker wisten dat alles goed was.

In een gesprek met weekblad Privé vermeldt Mart: “Ik kon het niet geloven. We hadden het eigenlijk ook helemaal niet verwacht; we lieten het eigenlijk aan de natuur over. Daarom was het zo’n grote verrassing.”

Mart en Jennifer kijken erg uit naar de geboorte van hun kindje en hebben al namen uitgekozen. Als het een jongen wordt, zal hij Mart genoemd worden.


Het idee om de naam binnen de stamboom voort te zetten, vindt Mart erg stoer en trots. Hij vergelijkt het met André Hazes: “Ja, net als André Hazes. Hij heeft precies hetzelfde gedaan,” aldus Mart.

Mart Hoogkamer en vriendin in diepe rouw: Intens tragisch bericht.

Voor een meisje hebben Mart en zijn vriendin een eigentijdse naam op het oog, terwijl een jongensnaam volgens Jennifer stoerder is: “Bij een jongen is dat anders, dat is inderdaad zoals Mart zegt, stoer. Bij een meisje hebben we een moderne naam in gedachten,” verklaart Jennifer.

Er is een Instagram bericht beschikbaar

1. In januari hoopt het stel hun kindje welkom te heten op de wereld
2. Naar eigen zeggen was de zwangerschap een complete verrassing:
3. Mart kan het niet laten en verklapt alvast de babynaam!
4. Voor Mart is deze naam voor zijn kleintje een must!
5. Over enkele maanden hopen ze hun kleintje te verwelkomen

auteur avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven