Ernstige problemen voor oud-soapie acteur: Geen huis en erg hoge schuld!

WhatsApp Image 2024 07 21 at 153636jpg

Op dit moment zijn de omstandigheden zwaar voor voormalig soapacteur Jimmy Geduld. De acteur, bekend van verschillende shows waaronder Goede Tijden, Slechte Tijden, heeft al anderhalf jaar geen dak boven zijn hoofd. Bovendien heeft hij te maken met twee lopende rechtszaken, zoals gemeld door weekblad Weekend.

Jimmy, die samen met Ferry Doedens werd ontslagen bij Goede Tijden, Slechte Tijden vanwege een drugsprobleem, deelt zijn verhaal over deze moeilijke tijden in de podcast OpJagt.

“Ik ben naar een burn-outkliniek in Zuid-Afrika gegaan, althans, dat was de bedoeling. Dat was geregeld door een van de investeerders in mijn verslavingsbedrijf. Maar in plaats daarvan belandde ik in een verslavingskliniek. Er was geen andere plek beschikbaar. En dat terwijl ik al lange tijd geen drugs meer gebruik,”

Met hulp van zijn zus kon hij uiteindelijk vertrekken uit Zuid-Afrika door financiële steun, en zijn intrek nemen bij haar.

Er wordt door de voormalige acteur op een beknopte manier gesproken over zijn verleden: ”Ik kreeg een negatieve invloed. Daar wilde je niet bij zijn.”

Toen hij vernam dat zijn vriendin werd lastiggevallen door haar ex, escaleerde de situatie volledig. Geduld besloot om naar de kroeg te gaan.

In de kroeg greep hij de persoon vast. “Als je mijn partner nog een keer lastigvalt, breek ik je botten en kop.” Vervolgens duwde hij hoofd eerst door de gokkast.

Na dit incident moest Jimmy veertien maanden herstellen. Ook leidde het voorval tot het faillissement van zijn verslavingskliniek in 2021.


Terwijl er twee rechtszaken op komst zijn, worden schuldeisers ongeduldig en vragen om een bedrag van 114.000 euro.


Bij zijn zus woont hij in een erg krappe zolderkamer. Een voormalige collega zei: “Hij heeft geen eigen huis meer, zijn relatie is voorbij en hij is ook werkloos geworden”.

1. Schuldeisers zitten achter hem aan en willen 114.000 euro zien.
2. Hij mag bij zijn zusje wonen op een piepklein zoldertje…
3. De periode waar hij doorheen gaat is extreem moeilijk..
4. Twee rechtszaken op zijn bordje en geen eigen woning…
5. Zijn leventje bestaat uit heel veel zorgen en onzekerheid..

auteur avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven