Bijzondere beelden van vakantie op Tenerife: De race om ligbedden begint elke ochtend om acht uur!

bedjejpg

Tijdens de zomervakantie zijn veel Nederlanders naar het buitenland gereisd om te genieten van een welverdiende vakantie.

Veel mensen kiezen voor kamperen, anderen gaan eropuit met de camper, terwijl vooral gezinnen een hotel met luxe faciliteiten verkiezen, waaronder een zwembad.

Hotel Bitácora, een viersterrenhotel in Playa de las Américas, Tenerife, staat bekend als een uitstekende keuze voor gezinnen.

Dit hotel biedt diverse voorzieningen, zoals twee restaurants, buitenzwembaden, een kinderzwembad, een fitnessruimte en een bar met live entertainment.

Bezoekers roemen de hygiëne, ruime kamers, hulpvaardige medewerkers en de gunstige ligging nabij stranden en lokale bezienswaardigheden.

In het hotel zijn er enkele opmerkingen over de voedselkwaliteit en het reserveren van ligbedden, maar over het algemeen krijgt het een goed beoordeling.

Laten we echter eens nader kijken naar het reserveren van “ligbedden”. Het zwembad van Hotel Bitácora opent stipt om 8 uur ’s ochtends.

Op dat tijdstip en precies op dat moment gebeurt er iets bijzonders… Het is een interessante manier om je vakantie door te brengen.

Dit is geen goedkoop hotel, maar een plek waar je een aardige prijs voor betaalt, en dan toch moet rennen voor een ligbed. Ongelooflijk.

1. Lekker ontspannen aan het zwembad, maar eerst een bedje scoren hahaha! 2. Het is maar waar je zin in hebt iedere ochtend: 3. Niet alleen in dit hotel, maar ook elders is er de ligbeddenrace! 4. Een duur hotel waar je wel moet rennen voor een ligbed: 5. Dit is toch complete waanzin: veel geld betalen en dan nog strijden voor een bedje

auteur avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven