Slecht nieuws voor ING-klanten: Dit verdwijnt per 1 september bij de bank!

WhatsApp Image 2024 07 26 at 102129jpg

Er is door de ING Bank aangekondigd dat er veranderingen komen met betrekking tot betalen met de mobiele telefoon, wat impact zal hebben op klanten.


Met ingang van 1 september 2024 zal het niet meer mogelijk zijn om contactloos te betalen via ING Mobiel Betalen. Vanaf die datum is contactloos betalen alleen nog maar mogelijk via Google Pay.


Klanten die regelmatig gebruik maken van de ING-app op hun mobiele telefoon hebben hoogstwaarschijnlijk al een melding ontvangen over deze verandering. Hierin wordt aangegeven dat de dienst ING Mobiel Betalen vanaf september 2024 niet meer beschikbaar zal zijn.


Dit houdt in dat betalingen met de mobiele telefoon in winkels en andere locaties die contactloos betalen via de ING-app accepteren, niet meer mogelijk zijn vanaf die datum.


Het is ook niet langer mogelijk om ING Mobiel Betalen te activeren. Klanten die nog niet zijn overgestapt, dienen een alternatief te zoeken voor het gemak van mobiel betalen waaraan ze gewend waren.


ING benadrukt Google Pay als de nieuwe norm voor mobiel betalen en geeft aan dat het voor klanten

Google Pay zal binnenkort op een Android-telefoon “nog eenvoudiger” te gebruiken zijn voor betalingen, benadrukt ING de snelheid en het gemak van deze betaalmethode, evenals de vertrouwde veiligheid.

Alle betaalpassen kunnen worden beheerd in de Google Wallet-app, waardoor zowel bankpassen als creditcards op één plek samenkomen en het beheer van betaalmethoden wordt vereenvoudigd.

1. Ondanks de voordelen zijn veel klanten hier niet blij mee….
2. Een drastische wijziging vanaf september!
3. Klanten die nog niet zijn overgestapt zullen een alternatief moeten zoeken.
4. Niet fijn dat dit gaat verdwijnen!
5. Een ingrijpende wijziging aan die een grote impact zal hebben op klanten

auteur avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven