Vrouw verkleint haar voorhoofd: ‘Mijn hele leven is veranderd’

vhjpg

Binnen onze huidige maatschappij waar cosmetische correcties steeds gebruikelijker worden, zoeken veel individuen hun toevlucht tot esthetische chirurgie.

Of het nu gaat om een neus die als te groot wordt ervaren, overtollig buikvet, of ongewenste proporties van de onderbenen, de mogelijkheden lijken eindeloos.

Een opkomende trend, die vooral aan populariteit heeft gewonnen via TikTok, is het verkleinen van het voorhoofd.

Een 27-jarige vrouw uit het Verenigd Koninkrijk, die al sinds haar zevende onzeker was over de grootte van haar voorhoofd, zag op TikTok diverse video’s over deze ingreep.

Na langdurige overweging en onderzoek, koos ze ervoor een uitdaging aan te gaan met iets waar ze al geruime tijd mee worstelde, voornamelijk vanwege pesterijen op school die haar gevoel van eigenwaarde hadden aangetast.

Nadat ze een grondig onderzoek had uitgevoerd en advies had ingewonnen bij een kliniek, onderging ze een operatie die £9000 kostte, bijna €10.000.

Tijdens de operatie werd een aantal centimeters van het midden van haar voorhoofd verwijderd, evenals twee centimeter van de zijkanten.

Ondanks dat de ingreep littekens achterliet, worden deze verborgen door haar lange bruine haar.

Ondanks de hevige pijn en de aanzienlijke kosten van de procedure, koestert de vrouw geen spijt van haar keuze.

Zij beschrijft de effecten van de operatie als ingrijpend en drukte haar tevredenheid uit met de woorden: “I feel so happy now, it’s life-changing. It’s changed my whole life.”

Dankzij de ingreep voelt ze zich vernieuwd en geniet ze nu intens van het leven, zonder de onzekerheid die haar jarenlang heeft gekweld.

1. Tijdens de operatie werd een stuk van het midden van haar voorhoofd verwijderd
2. Tijdens dezelfde ingreep werd ook een deel van de zijkanten weggehaald.
3. De operatie kostte bijna 10.000 euro!
4. Deze jonge vrouw voelde zich niet tevreden over haar grote voorhoofd.
5. Vandaag de dag is het mogelijk om aanpassingen aan je lichaam te laten doen!

auteur avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven