Monica Geuze zoekt persoonlijke assistent: Opmerkelijke en vreemde taken!

WhatsApp Image 2024 08 07 at 121306jpg

Om haar drukke leven te managen, zoekt Monica Geuze, bekend van haar influencer-carrière, hulp.

Van beginnend als vaste dj van Ronnie Flex en vanwege haar relatie met Lil Kleine, groeide Monica snel tot een populaire YouTuber.

Grote en terechte zorgen om Monica geuze: ‘Die vrouw valt nog eens een keer om’

Begin januari 2023 besloot ze echter te stoppen met haar dagelijkse vlogs vanwege haar wens voor meer privacy.

Hoewel Monica nog af en toe presentatiewerk doet, ligt haar focus nu voornamelijk bij haar eigen bedrijf, zoals het lifestylemerk SOPHIA MAE.

Haar drukke leven als influencer vergt veel tijd, en daarom heeft Monica besloten om een persoonlijke assistent in te schakelen voor ondersteuning bij haar dagelijkse taken.

Als men een beetje bekend is met het drukke leven van Monica, wordt het duidelijk dat ze ondersteuning kan gebruiken voor diverse taken zoals boodschappen doen, de auto laten wassen, of het schrijven van kaartjes naar vrienden en familie.

Dit betreft allemaal taken die Monica graag wil uitbesteden aan iemand die tussen de 16 en 24 uur per week voor haar kan komen werken. Zelfs het ophalen en bezorgen van pakketjes behoren tot de verantwoordelijkheden van deze functie.

Op vacaturevia.nl staat de vacature voor een ‘personal assistant’ voor Monica Geuze open. De taken zijn gevarieerd en geven inzicht in de dagelijkse taken die Monica graag uit handen geeft.

Je helpt met het organiseren van dingen zoals verjaardagen, feestjes, etentjes thuis etc. Je regelt alles rondom het huis.”

“Denk aan de tuinman, klusjesman etc. Je regelt alles rondom de auto. Denk aan het plannen van afspraken voor reparaties de wasstraat en tanken etc.”


“Het uitvoeren van huishoudelijke taken omvat onder andere het brengen van kleding van en naar de stomerij en het doen van boodschappen, enzovoort.”


“Op belangrijke dagen stuur je bloemen en/of kaartjes naar vrienden en familie en haal/breng je pakketjes van en naar pakketpunten of het kantoor.”


Reality.FBI heeft opgemerkt dat de takenlijst voor deze functie ondertussen is aangepast.


In het vervolg zal Monica zelf verantwoordelijk zijn voor het versturen van kaartjes en bloemen naar vrienden en familie.

Een reactie op de vacature luidde: “Salarisindicatie 500 euro. En vanaf 18 jaar met minimaal 3 jaar ervaring in een soortgelijke functie.” Opmerkelijk, inderdaad.


Monica Geuze, bekend van haar carrière als influencer, heeft een druk leven en zoekt daarom hulp om haar persoonlijke taken…

auteur avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven