Rachel Hazes zoekt iemand die haar appartement wil huren: Dit is de maandelijkse prijs!

WhatsApp Image 2024 08 09 at 110636jpg

Rachel Hazes heeft besloten haar appartement in Vinkeveen te verhuren. Het betreft een woning die ze in 2017 kocht voor 262.500 euro en nu beschikbaar is voor verhuur tegen een maandelijkse prijs van 1850 euro.

Rachel deelde op Instagram mee dat het appartement aan de Molenkade in Vinkeveen beschikbaar is vanaf 15 augustus.

Problemen voor brasserie Rachel Hazes: Moeder Monique heeft invloed!

“Het is gelegen aan de Vinkeveense Plassen,” zo liet ze weten bij een foto van de woning. “Er is parkeergelegenheid voor de deur en zelfs een aanlegplaats voor een boot.”

Rachel krijgt onverwachts steun: ‘Lief dat hij dat hardop durft te zeggen’

De afmetingen van het appartement zijn 77 vierkante meter en het beschikt over drie kamers, waarvan twee slaapkamers en een badkamer met douche, toilet en ligbad.

Rachel over hartverscheurende gebeurtenis met kleinzoon: ‘heeft me beroerd laten voelen’

“De maandelijkse huurprijs bedraagt 1850 euro, inclusief gas, water en licht. Uitstekende voorzieningen en een prachtige locatie!”

Rachel voegt eraan toe dat de woning gestoffeerd is en dat de huurperiode beperkt is, maar wel bespreekbaar in goed overleg.

Zet Rachel Hazes haar zoon onder druk? ‘dat wil hij wellicht niet riskeren’

Eerder meldde BekendeBuren dat Rachel het appartement zonder hypotheek heeft gekocht, wat aangeeft dat de woning volledig uit eigen middelen is gefinancierd.

Rachel Hazes en dochter Roxeanne muisstil: ‘betaald zijn door de ene partij aan de andere’

Een van haar volgers toont meteen interesse en reageert op het bericht door te zeggen: “Ik heb misschien iemand voor je qua huurder. Dochter van een vriend van mij.

Rachel Hazes heeft haar appartement in Vinkeveen beschikbaar gesteld voor verhuur. Het appartement, dat ze zelf in 2017 kocht voor…

auteur avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven