Koppel teleurgesteld in Tui: Vakantie vroeg gestopt door problemen!

epjpg

Een koppel heeft hun verblijf van drie weken in een vijfsterrenresort eerder beëindigd vanwege de aanwezigheid van een rioolgeur in hun kamer en het voortdurende geluid van technomuziek bij het zwembad.

Clive Murray (65) en zijn vrouw Rosie (52) uit Macclesfield, Cheshire, boekten hun verblijf all-inclusive in Hotel Riu Touareg op het eiland Boa Vista in Kaapverdië via TUI.

Ga je deze zomer met vakantie naar Spanje? Wees dan vooral gewaarschuwd!

De vakantie, die bedoeld was als ontspannende break, veranderde al snel in een teleurstelling.

Clive, een voormalige technicus van de luchtlandingsdienst in het Britse leger, was verbaasd over de staat van hun hotelkamer.

Er hing een rioolgeur in de kamer, de douchekop was defect en de spoelknop van het toilet viel herhaaldelijk van de muur.

Ondanks herhaalde klachten bij TUI-vertegenwoordigers op locatie, werden de problemen niet verholpen.

Ga je deze zomer met vakantie naar Spanje? Wees dan vooral gewaarschuwd!

Na twee weken besloot het stel de overlast te ontvluchten door uitgebreide wandelingen langs het strand te maken.


Vervolgens reserveerden ze een Airbnb in Sal Rei, de grootste stad van het eiland, en brachten ze vijf nachten eerder dan gepland door in het hotel.


Clive en Rosie, die meer dan £3.000 uitgaven tijdens hun vakantie, voelden zich in de steek gelaten door het gebrek aan actie van TUI.


Ondanks al hun inspanningen om hun verblijf te veraangenamen, bleef hun vakantie een tegenvaller. Clive benadrukte dat hij na deze ervaring nooit meer met TUI zal boeken.

Ga je deze zomer met vakantie naar Spanje? Wees dan vooral gewaarschuwd!

Het koppel hoopte op een ontspannen vakantie na een stressvolle periode, maar werd geconfronteerd met voortdurende ongemakken en geluidsoverlast.


Een stel heeft hun drie weken durende vakantie in een vijfsterrenresort vroegtijdig afgebroken vanwege de geur van riool in hun…

auteur avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven