Probleem: Samantha de Jong vraagt om hulp op Snapchat

WhatsApp Image 2024 08 13 at 111611jpg

Helaas lijkt Samantha de Jong, ook wel bekend als Barbie, nog steeds in een zeer moeilijke situatie te zitten.

Op Snapchat plaatste ze afgelopen weekend een noodkreet waarin ze om hulp vroeg omdat ze haar boodschappen niet meer kon betalen.

Alle remmen gaan los bij Samantha de Jong! Dit kan toch niet gezond zijn?

Op Snapchat deelde Samantha: “Wie kan mij dit weekend aan boodschappen helpen?” Het is niet duidelijk of er daadwerkelijk iemand op haar oproep heeft gereageerd.

Bizarre video Samantha de Jong: Verontrustende leefomstandigheden en zorgen om hond!

Ze is al een tijdje niet meer actief op andere sociale mediaplatforms en zou eerder dit jaar opnieuw zijn opgenomen in een verslavingskliniek.

Hommeles bij Samantha de Jong: ‘Dit weekend rukte de politie uit’

Volgens Juicechannel werd ze in mei gezien op de detoxafdeling van de Brijder in Den Haag.

“Er wordt hulp geboden voor het ontgiften van verslavende middelen op deze afdeling, gevolgd door een ambulante behandeling na opname,” zo verklaarde het Instagram-account.

In een eerder interview gaf Samantha een inkijkje in de heftige periode die ze heeft doorgemaakt.

”Vanwege mijn bekendheid raakte ik compleet de weg kwijt. Zelfbeschadiging, ik voelde me verloren. Totdat ik op een bepaald moment in een afschuwelijke situatie belandde en gedwongen werd tot iets verschrikkelijks. En ik kon er niet uit ontsnappen.”

Samantha deelde ook over de vreselijke dingen die ze heeft moeten ondergaan. “Er zijn gebeurtenissen die niemand zou moeten meemaken. Ik ben eens door vier personen aangevallen. Vastgebonden op een stoel en mishandeld,”

Met de hulp van haar manager en de steun van dierbaren heeft ze weten te ontsnappen aan een gevaarlijke situatie, echter kon zij niet langer in Den Haag blijven.

Besloten werd om te vertrekken en ergens anders veilig onder te duiken omdat nog niet alle daders achter slot en grendel zaten. “Een paar zitten nu wel achter de tralies, maar niet allemaal,” luidde haar boodschap destijds.

Alle remmen gaan los bij Samantha de Jong! Dit kan toch niet gezond zijn?

Er is onduidelijkheid over de status van de overige daders en of zij inmiddels zijn gearresteerd.

Bizarre video Samantha de Jong: Verontrustende leefomstandigheden en zorgen om hond!

Samantha de Jong, beter bekend als Barbie, lijkt helaas nog steeds in een zeer moeilijke situatie te verkeren. Afgelopen weekend…

auteur avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven