Marcel van BenB Vol Liefde boos op programma: ‘Niets klopt!’

WhatsApp Image 2024 08 14 at 191305jpg

Marcel, die bekend werd door zijn deelname aan B&B Vol Liefde en speciaal naar Zuid-Afrika reisde om het hart van Mirjam te veroveren, uit nu zijn ongenoegen over zijn portrettering in het programma.

Volgens Marcel hebben de makers van het programma hem onterecht afgebeeld als iemand die niet luistert, terwijl hij dat zelf heel anders ziet.

Marcel beweert dat hij zijn best heeft gedaan om een goede indruk te maken op Mirjam, maar zij vond dat hij te weinig belangstelling toonde.

Tijdens hun gesprekken zou hij volgens haar nauwelijks vragen hebben gesteld, zelfs niet tijdens hun sushidate, waar hij vooral over zichzelf sprak.

Deze date eindigde in een fiasco en niet veel later besloot Marcel zijn koffers te pakken en gedag te zeggen.

Veel kijkers waren niet tevreden over Marcel’s gedrag tijdens het programma en deelden hun mening op sociale media. Vooral zijn gebrek aan interesse in Mirjam werd bekritiseerd.

Marcel beweert echter dat de kijkers een onjuist beeld hebben gekregen. Hij heeft op Instagram twee video’s geplaatst waarin hij felle kritiek uit op de producenten van het programma, die volgens hem zijn ware aard niet correct hebben laten zien.

Marcel benadrukt dat er diverse belangrijke momenten, waaronder een vier uur durende boottocht met Mirjam, niet zijn getoond aan het publiek.

Hij beweert zelfs dat deze boottocht eindigde met een knuffel tussen hen beiden, een moment dat niet is vastgelegd voor de kijkers.

“Over de sushidate heeft Marcel zo zijn bedenkingen,” zegt hij. Hij verklaart dat ze nog maar twintig minuten bezig waren toen een andere deelnemer, Rick uit Nieuw-Zeeland, hen onderbrak.

Hierdoor viel volgens hem de hele date in het water en kreeg het publiek een verkeerd beeld van zijn inzet.

Marcel voelt zich onterecht neergezet als iemand die geen moeite deed voor Mirjam en benadrukt dat hun gesprekken veel beter waren dan hoe ze op tv werden weergegeven.

Ondertussen blijven er meer verhalen opduiken over de deelnemers van B&B Vol Liefde. Zo kwam onlangs naar buiten dat Malgosia, die het hart van kasteelhouder Albert probeerde te veroveren, in het verleden in de gevangenis heeft gezeten.


Er zijn geruchten omtrent Marcel, onder andere dat hij eerder bij de KLM werkte en een bedrijf had dat visreizen organiseerde.


Na het faillissement van zijn bedrijf, zou Marcel naar verluidt al zijn bezittingen op naam van zijn voormalige echtgenote hebben gezet, waardoor zij na de scheiding met aanzienlijke schulden achterbleef.


Marcel wordt momenteel belast met deze beschuldigingen die zijn reputatie kunnen schaden.


Marcel, die bekend werd door zijn deelname aan B&B Vol Liefde en speciaal naar Zuid-Afrika reisde om het hart van…

auteur avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven