BenB Vol Liefde-Malgosia heel verdrietig: Vriend praat over de beschuldigingen!

mgjpg

Diep geraakt door onthulling van haar vermeende gevangenisstraf, is deelneemster Malgosia van het programma B&B Vol Liefde.

Tijdens een gesprek met haar goede vriend Jacob, die ook in het programma te zien was, heeft Malgosia beweerd onterecht vast te hebben gezeten.

Recentelijk is in een interview met weekblad Story onthuld wat er volgens een bron in het verleden is gebeurd.

Volgens de bron heeft Malgosia tien maanden in de gevangenis doorgebracht vanwege betrokkenheid bij drugshandel.

Er wordt beweerd dat ze deel uitmaakte van een criminele organisatie die betrokken was bij de import van cocaïne. Deze beschuldiging heeft voor veel media-aandacht gezorgd, en Malgosia is er kapot van, zo vertelt Jacob aan Weekend.


”Er werd toevallig gisteren met haar gebeld, ze zit momenteel in Polen en voelt zich erg neerslachtig. Ze is diep geraakt door de beschuldigingen tegen haar. Ze verzekerde dat ze absoluut geen crimineel verleden heeft.”


Volgens Jacob is Malgosia ten onrechte beschuldigd en heeft zij jarenlang gevochten om haar onschuld te bewijzen.


Zij beweert dat zij niets te maken heeft gehad met drugs en stelt dat het rechtssysteem in Polen, inclusief de rechters, extreem corrupt is. “Dit zijn haar eigen woorden, maar ik vertrouw haar. Ik ben ervan overtuigd dat zij onterecht vast heeft gezeten,” aldus Jacob.


Op dit moment loopt er nog een rechtszaak tegen Malgosia in Polen, maar Jacob zegt dat zij hem daar niets over heeft verteld.

”Er wordt gesproken over situaties die schokkend zouden zijn. Er wordt gesuggereerd dat ze in een luxe situatie verkeert, met een prachtige auto en een B&B in Polen.”

”Er wordt gesuggereerd dat voorzichtigheid geboden is bij mensen die vriendelijk lijken, aangezien zij mogelijk niet te vertrouwen zijn. Het is echter nodig om concrete bewijzen te hebben voordat er negatieve uitspraken worden gedaan.”

Er wordt beweerd dat Malgosia naar verluidt een zoon heeft die niet in beeld kwam tijdens B&B Vol Liefde, en die naar verluidt nog geld van haar tegoed heeft.

Volgens een recente bron heeft Malgosia naar verluidt duizenden euro’s geleend van haar zoon en dit nog niet terugbetaald, aldus Story.


Na die gebeurtenis heeft haar zoon ervoor gekozen om geen interactie meer te hebben en Malgosia lijkt hem volledig te negeren, alsof hij niet meer deel uitmaakt van haar leven.


De deelneemster Malgosia van het televisieprogramma B&B Vol Liefde is diep geraakt door het feit dat nu heel Nederland op de hoogte is…

auteur avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven