Vriend zet onaardige foto van Tamara Elbaz online: ‘Ze lijkt veel te dun’

WhatsApp Image 2024 08 21 at 111148 1jpg

Recentelijk heeft Farja Farvardin, met 162.000 volgers op Instagram, een minder flatterende foto van Tamara Elbaz, bekend van The Real Housewives of Amsterdam, gedeeld met het opvallende bijschrift: “Een skelet met twee ballonnen.”

In een WhatsApp-groepsscherm waarin ook Tamara Elbaz zat, deelde Farja de foto en noemde haar in het bericht ‘een skelet met twee ballonnen’, refererend naar haar uiterlijk.

De reactie van Tamara op de opmerking was kalm, met de tekst: “Voor 42 en een kind gekregen vind ik het niet slecht.”

Farja gaf aan dat hij verrast was door de foto, met name door Tamara’s prominente boezem. “Ik schrok gewoon van die enorme borsten,” was zijn reactie.

In antwoord hierop besloot Tamara uiteraard met de tekst terug te slaan: “Ja, dat had ik altijd met jouw buik.”


Er was een interessante onthulling in de realityserie The Real Housewives of Amsterdam. Daarin werd aangegeven dat Tamara Elbaz de afgelopen tien jaar niet in Nederland verbleef, maar in België en Spanje.


Recentelijk is ze echter teruggekeerd naar Nederland. Op Instagram schreef Tamara enthousiast: “HELLO AMSTERDAM!” en voegde eraan toe: “Eindelijk na tien jaar België en Spanje weer teruggekeerd in mijn ouwe stadje.”


Tamara was ook verbaasd dat ze snel een geschikte woning in de hoofdstad wist te vinden.


“Ik heb er nog steeds geen woorden voor dat ik überhaupt hier nog een geschikte woning heb kunnen vinden,” voegde ze toe.


Farja Farvardin, die op Instagram 162.000 volgers heeft, heeft onlangs een minder flatteuze foto van Tamara Elbaz, bekend uit The…

auteur avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven