Malgosia vertelt over haar nachtelijke avontuur met Albert!

mg6jpg

Bij aanvang was er een sprookjesachtige sfeer tussen Malgosia en Albert in het bekende programma B&B Vol Liefde.

Albert noemde haar “een zonnetje” en de twee brachten zelfs een intieme nacht samen door. Nu Malgosia het programma heeft verlaten, uit ze kritiek op Albert.

Ondanks dat Malgosia aanvankelijk enthousiast was om met medekandidate Joyce te praten over hun nacht samen, onthult ze in een interview met het weekblad Party dat ze Albert eigenlijk totaal niet aantrekkelijk vond.

“Dit was op zijn initiatief,” deelt ze over het nachtelijke avontuur. “Ik jaag zelf namelijk nooit op mannen. Ik vond hem niet leuk.”

Malgosia beweert verder dat Albert stemmingswisselingen had, wat al snel twijfels opriep over hun band.

Met het oog op hetgeen er is gebeurd, heb ik besloten om eerder te vertrekken. Meer details hierover kan en mag ik helaas niet prijsgeven, verklaart ze.

Ondanks de omstandigheden, heeft Malgosia bevestigd dat zij van plan is om aanwezig te zijn bij de reünie. Ik zal er zeker bij zijn, zegt ze resoluut.

Als een individu met eigen keuzes, zou ik niet gaan als ik er geen zin in had. Maar dat is niet het geval. Ik ben van plan om naar de reünie te gaan! verklaart ze vastberaden.

In de recente tijd zijn er heftige geruchten over Malgosia verspreid. Een insider heeft aan weekblad Story onthuld dat zij een periode van tien maanden in detentie heeft doorgebracht vanwege mogelijke betrokkenheid bij vermeende drugshandel.


Er werd beweerd door de bron dat Malgosia deel uitmaakte van een criminele organisatie die kilo’s cocaïne importeerde. Malgosia reageerde hierop met:


Alhoewel het jaren geleden is gebeurd, blijft het aan mij kleven. Op dit gebied heb ik levenslang en ik kan daar niet aan ontsnappen.


Bovendien kwam Story met een verhaal naar buiten over een vermeende enorme schuld die Malgosia zou hebben. In haar gesprek met weekblad Party weerlegt ze krachtig deze claims.


Er is beweerd dat ik een aanzienlijke schuld heb, maar dat is absoluut niet waar, verklaarde Malgosia.


Aanvankelijk leek het een sprookje tussen Malgosia en Albert in het zeer populaire programma B&B Vol Liefde. Albert beschreef haar als…

auteur avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven