BenB Vol Liefde Malgosia heeft geen geheimen: Iedereen mag haar spannende foto’s zien!

WhatsApp Image 2024 08 22 at 174043jpg

B&B Vol Liefde deelnemers houden normaal gesproken hun social media accounts privé, maar Malgosia heeft ervoor gekozen al haar foto’s en video’s openbaar te delen op Instagram. En daar zitten behoorlijk wat pikante beelden tussen.

Malgosia is absoluut een van de meest besproken kandidaten van dit seizoen van B&B Vol Liefde.

Dit komt door haar verleden, waarin ze in drie verschillende Nederlandse gevangenissen heeft gezeten, en ook door haar gedurfde online aanwezigheid.

Op haar Instagram-pagina deelt Malgosia foto’s in lingerie, badmode en zelfs video’s waarin ze haar billen laat zien.

In het programma probeerde Malgosia het hart van Albert te veroveren. Ondanks dat ze samen de nacht hebben doorgebracht, moest Malgosia uiteindelijk toch vertrekken.

Ondanks haar acties om herinneringen levendig te houden, wilde ze ervoor zorgen dat niemand de details vergat. Daarom toonde ze op camera de sigaretten van Albert die naast haar bed lagen.

Aldus beweert Albert dat hun interactie beperkt was tot één nacht, terwijl Malgosia volhoudt dat de kasteelheer twee avonden bij haar in bed heeft doorgebracht.

Door haar transparantie, zowel online als op televisie, blijft Malgosia de aandacht trekken, zowel van mededeelnemers als van het publiek dat thuis kijkt.

Waar de meeste deelnemers van B&B Vol Liefde ervoor kozen hun social media-accounts af te schermen, heeft Malgosia besloten al…

auteur avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven