Els vertelt over hoe ze afscheid nam van haar ouders: ‘Ik hou van jullie’

WhatsApp Image 2024 09 09 at 184013 1jpg

Els, die bekendheid verwierf door deelname aan B&B Vol Liefde, heeft op Instagram een intiem en aangrijpend verhaal gedeeld over het verstrooien van de as van haar overleden ouders.

Samen met haar twee broers en zussen begaf ze zich naar Frankrijk, een locatie waar haar familie bijzondere herinneringen aan koestert.

In een uitgebreide post beschrijft Els hoe zij en haar familie de as van hun ouders hebben uitgestrooid op een speciale plek in de Jura.

Jura is een regio waar haar ouders regelmatig verbleven sinds haar zus en zwager daar twintig jaar geleden een huis hadden gekocht. Haar ouders voelden zich daar dan ook ‘thuis’.

De reis naar Frankrijk had een emotionele lading. “Ik rij met mijn oudste broer mee, mama en papa op de achterbank…de urnen dan, op weg voor.

Ze schrijft dat ze een week doorbracht met broers, zus, zwager en schoonzus. “


Ze deelt: “En allemaal hebben wij dezelfde humor, dus er is die week heel wat gelachen en gehuild, tijdens het uitstrooien van onze allerliefste mama en papa…”.


Over een recente familiereünie in Frankrijk zegt Els dat ze er dit keer helaas niet bij kon zijn.


Toch benadrukt ze de sterke band met haar familie door te zeggen: “Zo bijzonder op onze leeftijd zo’n week samen en… geen onvertogen woord. Zo groot is de liefde voor elkaar. Ik hou van jullie!”


Hoewel het uitstrooien van as in de natuur in Frankrijk officieel verboden is, lijkt deze persoonlijke en symbolische daad voor Els en haar familie een belangrijke manier te zijn geweest om afscheid te nemen en hun ouders te eren.

1. Een speciaal afscheid staat centraal.
2. Het verhaal van Els over het definitieve afscheid van haar geliefde ouders wordt gedeeld.
3. Het afscheid van haar ouders wordt beschreven als mooi, ontroerend en bijzonder.
4. Een persoonlijk en emotioneel verhaal over het afscheid wordt verteld.
5. Els deelt dat er die week zowel gelachen als gehuild is…

auteur avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven