Geheimen over Albert onthuld: ‘Ik heb het van meerdere mensen gehoord’

all 1jpg

Het vierde seizoen van B&B Vol Liefde is momenteel in volle gang. Terwijl de kijkers genieten van de romantiek tussen de B&B-eigenaren, worden de verschillen in succes bij het zoeken naar liefde steeds duidelijker.


Voor de deelnemer Albert lijkt alles volgens plan te verlopen, zij het op een opvallende manier.


Zijn gedrag tijdens de opnames heeft geleid tot geruchten. Hierdoor rijst de vraag wat er precies achter de schermen gaande is.


Albert heeft op zijn eigen manier aan zijn zoektocht naar liefde gewerkt. Hij deelde snel het bed met Malgosia, kuste zowel Joyce als Alice, en ontving ook nog andere dames.


Deze aparte aanpak heeft tot veel gespreksstof geleid onder de kijkers. Maar het lijkt erop dat er achter de schermen meer aan de hand is dan alleen liefdesperikelen.

In de podcast De T kijkt TV wordt beweerd dat Albert zich niet alleen ongepast zou hebben gedragen ten opzichte van de vrouwen.

Tijdens een recente aflevering van de podcast van De Telegraaf onthulde Karlijn Bernoster dat Albert voor veel problemen zorgde tijdens opnames.

“Er wordt gezegd dat Albert niet alleen ongepast is tegenover alle vrouwen, maar ook dat opnames vaak moesten worden stilgelegd vanwege zijn tirannieke gedrag. Dit heb ik van verschillende kanten gehoord,” zei Bernoster.

De details van zijn gedrag zijn zorgwekkend: “Hij achtervolgt productiemedewerkers en brengt crewleden zelfs tot tranen. Dat soort dingen.”

Er wordt een schaduw geworpen op zijn deelname aan het programma door deze beschuldigingen. Dit roept vragen op over hoe de productie omgaat met dergelijke situaties.

Over de bron van Alberts gedrag wordt gespeculeerd door Bernoster: “Hij zou misschien geen tegenspraak dulden. Hij positioneert zichzelf als heer en meester, als het mannetje op de apenrots.”

Zijn dominante gedrag tegenover zowel de vrouwen als de crew kan worden verklaard door dit machtsvertoon.

Er wordt ook gespeculeerd over de dynamiek tussen de deelnemers; vooral opvallend is de vriendschap tussen Albert en Debbie, een andere deelnemer.


Er is verbazing ontstaan door de vriendschap tussen Debbie en anderen. “We waren allemaal onder de indruk van Debbie’s charme en vriendelijkheid, maar wat betekent dit nu eigenlijk over haar?” vraagt Bernoster zich af.


Er wordt nu gespeculeerd of er meer aan de hand is tussen de deelnemers dan wat er op televisie te zien is, en hoe de relaties werkelijk in elkaar zitten.


Het vierde seizoen van B&B Vol Liefde is inmiddels in volle gang, en terwijl de kijkers genieten van de romantische avonturen van…

auteur avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven