Albert Heijn haalt producten terug: Klanten krijgen hun geld terug!

appjpg

Als voorzorgsmaatregel heeft Albert Heijn de Streeckgenoten Grillworst naturel van slagerij “Slagers van Warmenhoven” uit de schappen gehaald.

Op de website van de AH staat vermeld dat Streeckgenoten heeft besloten de Streeckgenoten Grillworst naturel van slagerij “Slagers van Warmenhoven” met een THT van 04-06-2024, 05-06-2024 en 08-06-2024 terug te roepen.

Deze beslissing is genomen vanwege mogelijke aanwezigheid van tarwe, granen en mosterd in het product, terwijl deze allergenen niet op de verpakking staan vermeld.

Vanwege een productiefout is de grillworst van een andere Streeckgenoten-slager in deze verpakking terechtgekomen, waardoor de allergenen tarwe, glutenbevattende granen en mosterd niet op het etiket vermeld staan.

Het wordt sterk aanbevolen voor mensen met een allergie voor een van deze stoffen om dit product niet te consumeren.

Bezoekers die het betreffende item aanschaffen, worden vriendelijk verzocht dit retour te brengen naar de winkel, waar zij het volledige aankoopbedrag zullen terugkrijgen.

Individuen die geen allergie hebben voor gluten of mosterd kunnen het artikel gerust consumeren zonder enig risico.

Voor eventuele vragen kunnen klanten contact opnemen met het servicekantoor van Streeckgenoten op telefoonnummer +31 138505920, gevestigd aan het adres Thermiekstraat 30-32, 6361 HB Nuth.

1. Belangrijk om te weten!
2. Dit populaire product niet nuttigen maar terugbrengen
3. De keten doet een oproep aan hun klanten!
4. Product terugbrengen en vooral niet eten
5. Belangrijke informatie namens de supermarktketen!

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven