Aldi klant schrikt zich thuis kapot bij opbergen sla: ‘Zo groot zie je ze zelden’

saladd 1jpg

Tijdens het uitpakken van zijn boodschappen van de Aldi kreeg een vader een onverwachte ontmoeting met een gigantisch insect.

Lee Westacott, 39 jaar oud, ontdekte het beest in zijn koelkast, vermoedelijk meegereisd in een zak sla.

Aldi staat bekend om zijn voorverpakte groenten, vergelijkbaar met andere supermarkten.

Hoewel keurmeesters de groenten controleren, blijft menselijke fout een mogelijkheid waardoor er iets over het hoofd gezien kan worden.

In een gesprek met de Britse krant Metro.UK deelde Lee zijn ervaring: “Een enorme sprinkhaan. Hij leek wel gemuteerd, want zo groot zie je ze zelden.”

Na het weggooien van de sla nam Lee contact op met de Aldi om een klacht in te dienen.

Aldi bood hem een waardebon van £5 (€6.5) aan en gaf aan dat hij zijn geld terug kon krijgen als hij de zak sla terugbracht.

Echter, de sla was al in de prullenbak beland en Lee vond de waardebon wat karig:

“Ik weet niet of hij over al mijn eten heeft gelopen.” Aldi reageerde dat er geen bewijs was dat de sprinkhaan uit de sla kwam, maar erkende dat zulke incidenten kunnen voorkomen.

“Een van onze prioriteiten is de versheid van onze producten, maar het kan gebeuren dat er incidenteel insecten meereizen,” aldus Aldi, die zijn excuses aanbood aan de geschrokken Lee.

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven