Andre Hazes maakt zijn moeder boos op het podium: Dit is niet netjes!

WhatsApp Image 2024 02 20 at 124319jpg

Tijdens zijn optreden op Breda Live heeft André Hazes opnieuw voor opschudding gezorgd door het publiek te vragen om ‘gekke woorden’ te roepen, wat resulteerde in een pijnlijk incident.

Na een toeschouwer het woord ‘hoer’ riep, confronteerde de zanger de persoon met de vraag: ”Wat zeg je over mijn moeder?”

Andre Hazes deelt enorm confronterende video: ‘Monique was mij spuugzat’

Dit ongemakkelijke moment leidde tot reacties waarbij Hazes later probeerde de situatie te verzachten door het incident af te doen als een grap. Hij verklaarde: ”Geintje, ik mag dat zeggen. Die was voor mij zelfs heftig.”

Andre Hazes gaat flink door het stof: ‘Ik was op dat moment heel boos op jou’

Echter, de controverse nam een andere wending toen Hazes en het publiek herhaaldelijk het woord ‘hoer’ riepen. Deze actie heeft veel verontwaardiging en kritiek teweeggebracht.

Rachel Hazes en dochter Roxeanne muisstil: ‘betaald zijn door de ene partij aan de andere’

In een interview met De Telegraaf-bijlage VROUW, deelde André Hazes dat hij zijn relatie met zijn zus Roxeanne heeft weten te herstellen, maar dit geldt nog niet voor zijn moeder.

In hetzelfde gesprek benadrukte Hazes dat er geen contact is en zei: “Dat is er niet. Weet je wat het is, ik wil positiviteit in mijn leven. Iedereen die daarin mee kan, graag.”

Andre Hazes zal niet trouwen met Monique: ‘Hij is niet sterk genoeg om zich te weren’

André vervolgde met de woorden: ”Je bent van harte welkom en we maken er iets moois van. Maar als je dat niet kan, moet je echt afscheid nemen, wie je ook bent,” volgens zijn uitspraak.

Behoorlijk grote domper voor Andre Hazes: Bittere nasmaak voor zijn fans!

Verder betoogde hij: “Ik heb genoeg uitdagingen gehad en ik laat me niet meer van mijn pad af brengen. Dat kan voor anderen misschien moeilijk zijn, maar je hebt maar één leven.”

Andre Hazes gaat flink door het stof: ‘Ik was op dat moment heel boos op jou’

”Er is maar één persoon op aarde die ik gelukkig moet maken, dat is mijn zoon. En dat kan ik alleen als ik zelf gelukkig ben.”

Andre Hazes maakt zich zorgen om zijn zoontje: ‘Ik vind het niet heel relaxed’

Eerder dit jaar sprak André zich uit over zijn moeder, met wie hij een juridisch geschil heeft over de merknaam Hazes.

Andre Hazes woest na onderbreking: Om erger te voorkomen besluit hij weg te gaan

“Het is zelfs zo, dat als mijn moeder kwaad zou willen, dan zou ik mijn artiestennaam moeten veranderen. Terwijl het mijn naam is. Zo streng is dat,” vertelde hij in de Belgische talkshow De Tafel van Gert.

Zet Rachel Hazes haar zoon onder druk? ‘dat wil hij wellicht niet riskeren’

André erkent dat zijn moeder flink verdient aan de merknaam Hazes. “Ik kan niet in haar portemonnee kijken, maar ik denk niet dat je medelijden met haar hoeft te hebben, nee.”

Andre Hazes deelt enorm confronterende video: ‘Monique was mij spuugzat’

Een vermelding van de lopende erfeniskwestie tussen Andre’s zus Roxeanne en moeder wordt door de zanger gemaakt. Hij verklaart: “In Nederland is dat een aardig dingetje. Het is een juridische strijd tussen mijn moeder en mijn zus op dit moment.”

Het zal je moeder maar zijn: Rachel heeft het gezellig met ex van dochterlief Roxeanne!

Vorig jaar september is gemeld dat Roxeanne een bodemprocedure begon tegen haar moeder vanwege vermeende onterechte inkomsten als erfgenaam van hun overleden vader Andre Hazes sr.

Roxeanne haalt uit naar haar moeder: ‘Weer een leugen van mevrouw Van Galen!’

Ondanks dat Rachel volgens het testament geen erfgenaam is, mag ze zich tijdelijk wel zo noemen doordat Roxeanne te laat een kort geding was gestart. De zaak dient nu in een bodemprocedure te worden behandeld volgens de rechterlijke beslissing.

Onverwachte wending in Hazes-rel: Gooit Rachel nu haar eigen ruiten in?

1. Het verdient absoluut niet de schoonheidsprijs!
2. Vervolgens heeft hij geprobeerd te redden wat er te redden viel.
3. Dit gaat wel echt te ver!
4. Het is echt heel pijnlijk voor zijn moeder Rachel.
5. Zulke uitspraken zijn gewoon te idioot voor woorden!

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven