Laatste nieuws: AVROTROS deelt twee nieuwe updates over Joost Klein!

joojpg

AVROTROS bevestigt dat Joost Klein niet tegelijk met de rest van de Nederlandse delegatie van Malmö naar Nederland zal terugkeren.

Er zijn geen persmomenten gepland in Malmö of op Schiphol wanneer Joost Klein arriveert. Een woordvoerder van de omroep meldt dat het onbekend is wanneer Klein naar Nederland zal komen.

Het Eurovisie Songfestival van Joost Klein eindigde abrupt na een incident met een cameravrouw, wat resulteerde in zijn diskwalificatie op zaterdag.

Joost Klein gaat NL vertegenwoordigen op het Eurovisie songfestival met deze herrie!

AVROTROS verklaart dat Klein “een dreigende beweging naar de camera” maakte, wat resulteerde in een politieonderzoek en zijn diskwalificatie door de European Broadcasting Union (EBU).

Joost Klein gaat NL vertegenwoordigen op het Eurovisie songfestival met deze herrie!

De Zweedse politie heeft aangekondigd dat het onderzoek is afgerond en zal het dossier binnenkort overdragen aan het Openbaar Ministerie voor verdere besluitvorming.

In de komende weken zal dit proces enige tijd in beslag nemen. Het is bekend dat Klein toestemming heeft om Zweden te verlaten zonder enige beperking van zijn bewegingsvrijheid, zoals bevestigd door een woordvoerder.

NPO en AVROTROS hebben officieel bezwaar aangetekend tegen Klein’s diskwalificatie. Tot op heden heeft de zanger nog geen inhoudelijke reactie gegeven op de situatie.

Joost Klein vertegenwoordigt Nederland op het Eurovisie Songfestival met dit lied!

Tijdens de finale plaatste hij een kort Instagram-filmpje waarin honden rondrenden op het nummer “Who Let The Dogs Out” en afgelopen zondag liet hij van zich horen door een blauw hartje te plaatsen op de Eurovision 24-pagina.

Joost Klein vertegenwoordigt Nederland op het Eurovisie Songfestival met dit lied!

Ik ben toch wel erg benieuwd naar de achterliggende redenen…

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven