Bartina vertelt over Ronald Koeman: ‘niet altijd trouw geweest’

WhatsApp Image 2024 06 09 at 175024jpg

Ronald Koeman, de bondscoach, is druk bezig met de voorbereidingen voor het aankomende EK 2024, dat binnenkort van start gaat.

Tijdens deze periode heeft Bartina, Ronald’s langdurige partner, onlangs een openhartig gesprek gevoerd.

Helaas heeft Bartina recentelijk onthuld dat haar borstkanker is teruggekeerd en nu als chronisch wordt beschouwd door haar artsen.

”Mijn situatie is momenteel stabiel. Ik heb veel medicijnen die me helpen. Je kunt oud worden met deze medicatie, en dat geeft me een positief gevoel,” vertelde Bartina aan VROUW Magazine.

In Spanje leiden ze een aangenaam leven. Bartina deelt meer details over haar relatie met Ronald, die momenteel stabiel is, maar voorheen anders is geweest.

”Er kwam een moment waarop ik iemand ontmoette die ik heel leuk vond! Misschien werd mijn interesse ook gewekt doordat Ronald me op dat moment te weinig aandacht gaf, waardoor ik er wat meer op inging.”

Uiteindelijk maakte Bartina de keuze om haar echtgenoot trouw te blijven, iets wat niet kan worden gezegd van haar man Ronald.

”Hij is niet altijd een heilig boontje geweest.” Volgens Bartina heeft hij veel verleidingen moeten weerstaan, maar heeft hij ‘misschien wel eens een affaire gehad’.

Volgens Bartina hoort dat er eigenlijk ook wel bij. ”We hebben geen open relatie, maar mensen zijn niet altijd volledig monogaam in het leven.”


”Naarmate we ouder worden, behoort dat nu tot het verleden”, zo concludeert Bartina de onthulling.


1. Misschien is haar echtgenoot Ronald niet zo enthousiast over deze bekentenissen…
2. Bartina’s volgers merken op dat hij geen engel is geweest!
3. Wat zou de reden zijn om deze feiten met de wereld te delen?
4. Wat beweegt iemand om deze persoonlijke verhalen te delen?
5. Niet bepaald een perfecte echtgenoot, die Ronald Koeman…

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven