Bas Smit zorgt voor problemen en angst op school van dochters: ‘Is zo woest geworden’

WhatsApp Image 2024 04 30 at 163703jpg

Recentelijk heeft Yvonne Coldeweijer enige opschudding veroorzaakt door in haar exclusieve ‘Juice Memberclub’ op Instagram haar mening te uiten over Bas Smit.

Zij beweert dat zij diverse verontrustende verhalen over hem heeft ontvangen, waaronder een incident op de basisschool van zijn dochters.

Volgens Coldeweijer hebben Bas Smit en Nicolette van Dam zonder toestemming van andere ouders gefilmd in een klaslokaal, waarbij hun dochter Lola onherkenbaar was gemaakt, maar andere kinderen wel herkenbaar in beeld waren.

Dit heeft onvrede veroorzaakt bij enkele ouders, die anoniem hun klachten naar de schooldirectrice hebben gestuurd per e-mail.

In plaats van intern de situatie aan te pakken, zou de directrice de e-mails hebben doorgestuurd naar Bas Smit.

Volgens Coldeweijer is Smit enorm boos geworden en heeft hij de IP-adressen achterhaald van de ouders die de e-mails hadden verstuurd, wat heeft geleid tot een groot conflict.

“Bas is zó woest geworden. Die heeft dus gewoon de IP-adressen van de mails achterhaald en is erachter gekomen wie die mails heeft gestuurd,” aldus Coldeweijer.

Zij stelt dat sommige ouders hun kinderen van school hebben gehaald vanwege de intimiderende situatie uit angst voor verdere gevolgen.

Daarnaast suggereert Coldeweijer dat er mogelijk sprake was van een samenwerking tussen Bas en de directrice van de school.

Zij beweert dat Smit samen met de directrice aanzienlijk geld heeft ingezameld voor de school, waardoor hij en zijn invloedrijke vrienden toegang kregen tot een voorschoolprogramma dat een gegarandeerde toelating tot de basisschool bood.

Coldeweijer suggereert dat deze praktijken mogelijk niet volledig legaal zijn: “Deze constructie is volgens mij niet helemaal legaal…”

Deze onthullingen hebben voor de nodige commotie gezorgd op sociale media, waar Coldeweijer bekend staat om haar onthullingen over bekende Nederlanders.

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven