Berichten van John van het Schip aan 21-jarige online gezet: ‘Gesprek begon normaal’

johnjpg

John van ‘t Schip, die eerder interim-trainer was bij Ajax, zal in het aankomende seizoen een andere rol vervullen binnen de club uit Amsterdam.

Tijdens zijn vakantie geniet John van ‘t Schip momenteel, waarbij voetbal niet in de voorhoede staat van zijn gedachten.

Desalniettemin zijn screenshots van gesprekken tussen John en een 21-jarige vrouw naar buiten gekomen, waarbij wordt beweerd dat de berichten van John als ‘vulgar’ worden beschouwd.

Juicechannel heeft deze screenshots ontvangen en de 21-jarige vrouw wil graag delen welke ‘ongepaste’ berichten ze van hem heeft ontvangen.

Op Instagram meldt het kanaal: “John lijkt zich bezig te houden met erg jonge vrouwen. Op 60-jarige leeftijd hebben we een dame van 21 gesproken die wat vreemde berichten heeft ontvangen. Het gesprek begon normaal, maar na verloop van tijd werd John steeds vrijpostiger.”

Opmerkelijk is dat John zelfs suggereert dat de dame bij hem kan logeren of dat ze in zijn hotel in de stad kunnen afspreken.

Er zijn opmerkingen gemaakt die als ongepast beschouwd kunnen worden vanwege het leeftijdsverschil en de inhoud ervan.

“Het is opvallend dat er specifieke opmerkingen worden gemaakt over fysieke kenmerken die als ongepast kunnen worden ervaren.”

Er zijn afbeeldingen opgedoken die momenteel viraal gaan op het internet, waarbij de inhoud veelvuldig wordt gedeeld.

1. Wie dit heeft geschreven, wordt niet genoemd.
2. Er wordt gesuggereerd dat er een schokkende ontdekking is gedaan.
3. Er wordt aangegeven dat het gesprek een onverwachte wending heeft genomen.
4. Het wordt beschreven als een overweldigende ervaring om deze inhoud te zien.
5. Het beeld dat van de persoon wordt geschetst, verandert direct door wat er is gedeeld.

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven