John de Bever haalt uit naar Rachel Hazes: Toch geen sprake van vriendschap!

WhatsApp Image 2024 05 01 at 222224jpg

Recentelijk heeft John de Bever enkele opmerkelijke uitspraken gedaan met betrekking tot zijn band met Rachel Hazes, waarmee hij eerdere speculaties over hun vriendschap heeft verhelderd.

Ondanks momenten van schijnbare nabijheid in het verleden, onthult de zanger nu dat hij Rachel Hazes eigenlijk niet ziet als een vriendin.

“Ze is geen vriendin,” verklaarde John de Bever onlangs in een interview met het weekblad Weekend.

Deze onthulling van John de Bever volgt op een periode van kritiek van fans.

John en zijn man Kees Stevens deelden trots een foto op Instagram waarop zij een exclusief gouden André Hazes-bankbiljet ontvingen uit handen van Rachel Hazes.

Sommige fans reageerden echter negatief. Enkele volgers uitten hun onbegrip en ongenoegen over het contact met Rachel.

Reacties als “Hier raak je fans mee kwijt, als je met dat rare wijf om blijft gaan, want niemand moet haar” en “Wat jammer dit. Fan van jullie, maar deze narcist hoef ik niet in beeld te zien,” verschenen onder de post.

In het interview gaat John dieper in op wie zijn echte vrienden zijn. Hij noemt zijn man Kees en vervolgens Johan Derksen als zijn beste vrienden.

“Nog steeds ga ik elke week naar hem toe. Ik spreek hem elke dag”, deelt John over zijn band met Derksen.

Wat betreft zijn interacties met Rachel Hazes geeft hij aan: “Die heb ik twee keer gezien in mijn leven. Bij Holland Zingt Hazes, waar ze me voor uitgenodigd had.”

Verder verduidelijkt hij dat Rachel ook bij hem thuis is geweest om het gouden bankbiljet uit te reiken, een bezoek dat onaangekondigd was.

“Maar dan ben je nog geen vriendin hè. Nee, vrienden zijn natuurlijk wel iets anders, daar heb je al veel mee opgebouwd en meegemaakt.”

Deze verklaringen van John de Bever werpen nieuw licht op zijn sociale kring en benadrukken de complexiteit van publieke relaties in de entertainmentindustrie.

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven