Boer Harm gefilmd terwijl hij zich omkleedt zonder masker

brhjpg

“Boer Harm, die bekend staat om zijn rapacts met masker en pakkende nummers, lijkt momenteel voor opschudding te zorgen. “

“Zijn hits, waaronder een kinderversie van ‘Brommers Kieken’, zijn enorm populair en lijken bijna iedereen aan te spreken. “

“Met maar liefst 300 geboekte optredens en een prijskaartje van 3300 euro voor 30 minuten optreden, voorspellen sommigen dat Boer Harm binnenkort een miljonair zal zijn.”

“Een van de geheimen achter het succes van Boer Harm lijkt zijn masker te zijn, dat is ontworpen door Sergey Mezhericher en verkocht wordt voor zo’n 500 euro op Etsy. “

“Hoewel het masker oorspronkelijk gebaseerd is op ‘Friar Tuck’ uit Robin Hood, blijkt het een lucratieve investering te zijn voor Boer Harm, alias David Alfred Bouman.”

“Hoewel het lang onduidelijk was wie”Achter het masker van Boer Harm schuilt een mysterie dat werd ontrafeld door de ontdekking van wie de eigenaar is van het domein ‘deboerenrapper.nl’.

Grietje, de vriendin en DJ van Boer Harm, staat geregistreerd als eigenaar van het domein, wat de identiteit van David Bouman onthult als de persoon achter het masker.

Niettemin zijn er beelden circulerend uit Friesland waar een man te zien is zonder masker, die zich kleedt als Boer Harm.

Niettemin voorspellen zij dat er met carnaval 2025 veel mensen verkleed zullen gaan als Boer Harm in ons landje.

@frerikdeswetser dit is hem dus! de man achter het masker! ik heb hem ontaskerd @boerharm @BoerHarm @BoerHarm #boerharm #hengheng ♬ Brommers Kieken – BoerHarm

1. Dit is dus niet de man waarvan iedereen denkt dat het boer Harm is!
2. Bekijk de beelden goed: Is dit de echte boer Harm?
3. Ook boeren moeten zich omkleden…
4. Huh is dat nou boer Harm zonder masker op zijn snoet?
5. Deze beelden gaan hard over het internet!

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven