Broer Dorus legt uit wat de reden is van zijn afwezigheid in de serie De Bauers!

WhatsApp Image 2024 04 19 at 164228jpg

In de populaire serie “De Bauers”, die het leven van Frans Bauer en zijn gezin volgt, blijven de kijkcijfers hoog.

Toch valt het fans op dat Dorus, de broer van Frans die eerder een belangrijke rol speelde, dit seizoen afwezig lijkt te zijn. Wat is hiervoor de reden?

In deze nieuwe reeks van “De Bauers” ligt de focus voornamelijk op Frans, zijn vrouw Mariska, hun kinderen en Frans’ moeder Wies.

Tijdens de aflevering waarin Frans zijn vijftigste verjaardag vierde, waren zijn beste vrienden en grootste fans aanwezig.

Maar waar was Dorus? Dorus legt aan weekblad Story uit dat zijn afwezigheid inderdaad op verzoek van Frans was.

,,Dat is op verzoek van Frans geweest,” verklaart Dorus. ,,Omdat de focus in deze soapserie echt op zijn gezin zou liggen. Over hem, Mariska, de zonen en hun partners.”

”En natuurlijk onze moeder, die regelmatig bij hen thuis is. Hierover is van tevoren gesproken en ik heb daar geen bezwaar tegen.”

”Ik ben dus wel op zijn verjaardag geweest. Alleen was ik er niet toen er werd gefilmd.”

Dorus benadrukt dat hij geen probleem had met het verschijnen voor de camera. “Vroeger vormde dat nooit een probleem,” vertelt hij.

“Ik bracht Frans zelfs naar zijn optredens, samen met onze vader Chris. En bij grote concerten hielp ik met het verkopen van merchandise, samen met onze moeder.”

”Na het overlijden van onze vader, ging ik met Frans mee. Deze taken worden nu echter opgepakt door zijn oudste drie zoons.”

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven