Man gaat los in buurtapp vanwege container: Hinder bij uitlaten van hond!😂🤣

cont 1jpg

Soms zorgen buurtapps voor meer drama dan oplossingen, zoals het recente voorval waarbij buurman Riemer de hoofdrol speelde.

Riemer uitte zijn frustratie over een vuilcontainer die op de stoep is geplaatst en volgens hem voor grote hinder zorgt.

Op de humoristische website Kakhiel zijn screenshots verschenen van de discussie in de buurtapp, waar Riemer een felle reactie gaf.

Hij benadrukte dat de container de volgende dag verplaatst of verwijderd moest worden, zodat hij en zijn hond er langs konden, hoewel er op de foto’s voldoende ruimte te zien was.

Buurvrouw Denise liet weten dat de bewoners van nummer 35 verantwoordelijk waren voor het plaatsen van de container.

Riemer drong erop aan dat zij bij hen zou aanbellen om te vragen of de container weggehaald kon worden, gezien haar nabijheid.

Denise weigerde echter, vooral omdat het al laat op de avond was, namelijk 23.00 uur.

Een andere buurtbewoner, Attie, mengde zich in het gesprek en liet zien dat er voldoende ruimte was voor Riemer en zijn hond om er langs te kunnen.

Riemer liet zich echter niet overtuigen en sloot de discussie gefrustreerd af door te klagen over het gebrek aan ‘sociale cohesie’ in de app.

Dit incident laat zien hoe een eenvoudig probleem in een buurtapp kan uitmonden in een levendige, zij het vermoeiende, uitwisseling tussen buurtgenoten.

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven