Claudio (63) is heel verliefd op de jongere Semie (25): ‘Met hem ben ik helemaal vrij’

sjpg

Een bijzondere wending in de liefde: Claudio Spilatro, 63 jaar oud, heeft zijn hart verloren aan Semie Atadja, die 25 jaar is.

Ze ontmoetten elkaar in 2017 via een dating-app, ondanks het leeftijdsverschil van 38 jaar, en al snel groeide er een sterke en duurzame relatie tussen hen.

Ondanks de kritiek van anderen op het grote leeftijdsverschil, trekken ze zich daar weinig van aan. Claudio benadrukt dat Semie absoluut geen ‘gold digger’ is, zoals sommigen suggereren.

Hij is ervan overtuigd dat haar liefde voor hem oprecht is en niet gedreven wordt door financiële motieven.

Semie heeft zelf aangegeven dat mannen van haar eigen leeftijd vaak niet voldoen aan haar volwassenheidsstandaard.

Met reizen naar luxe bestemmingen en verblijven in prachtige hotels begon hun relatie, wat Claudio beschrijft als het vinden van de ideale partner waar hij naar op zoek was, jong en actief.

Voor Semie is de relatie echter meer dan alleen materiële aspecten; ze waardeert Claudio om zijn positieve karakter en vermogen om problemen op te lossen.

Semie is een fulltime influencer met een indrukwekkend aantal van ongeveer 500.000 volgers op social media.

Hoewel ze nog niet veel verdient met haar online activiteiten, werkt ze hard aan haar carrière en deelt ze enthousiast haar leven met haar publiek.

Desondanks worden ze online geconfronteerd met negatieve reacties, waarbij Semie vaak wordt gelabeld als ‘gold digger’ en Claudio kritiek ontvangt vanwege het leeftijdsverschil.

Hun relatie veroorzaakte aanvankelijk een schok bij Claudio’s dochter, ex-vrouw en Semie’s zussen, maar ze zijn opgelucht dat ze uiteindelijk hun steun hebben gekregen.

Ondanks de veroordelingen van anderen blijven Claudio en Semie positief en genieten ze volop van hun tijd samen. Hun verhaal toont aan dat liefde geen grenzen kent en dat geluk mogelijk is, ongeacht leeftijd.

1. Haar zussen hebben het geaccepteerd want ze mogen mee op vakanties…
2. Ze is vooral blij dat ze alle vrijheid heeft
3. Voor Claudio is zij het meisje dat hij zocht…
4. Ze is uiteraard niet uit op zijn centjes…
5. Ze is nog jonger dan zijn dochter!

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven