Vrouw heeft moeite met drinken zonder te knoeien

lfjpg

De opkomst van lipfillers is een wereldwijde trend, maar Vienna Würstel uit Mallorca heeft deze trend naar een nieuw niveau getild.

Met maar liefst 30 ml lipfillers deelt ze haar ervaringen met onverwachte uitdagingen in dagelijkse activiteiten, zoals eten en drinken.

Ondanks dat de wens voor vollere lippen velen aanspreekt, toont Vienna’s situatie de praktische hindernissen die hieruit kunnen voortvloeien.

Ze erkent dat de grootte van haar lippen het lastig maakt om simpele taken, zoals het consumeren van voedsel en drankjes, uit te voeren.

Vienna, die actief is op sociale mediaplatformen zoals TikTok, voert een openhartige discussie over de compromissen die gepaard gaan met cosmetische procedures.

Met een positieve instelling en een vleugje humor, omarmt ze de uitdaging van het drinken zonder te morsen, hoewel ze toegeeft dat dit lastig kan zijn, zelfs als eten nog redelijk goed gaat.

Een simpele slok water kan al averechts uitpakken en leiden tot wat knoeiwerk, maar ze blijft er luchtig over.

Vienna’s recente beslissing om lipfillers te ondergaan heeft verschillende reacties opgeroepen, variërend van bewondering en bezorgdheid tot kritiek, waarbij sommigen haar vergelijken met een eend vanwege haar uiterlijk.

De gemengde reacties benadrukken de verschillende standpunten over cosmetische ingrepen en hun impact op de perceptie van schoonheid in de samenleving.


Vienna is vastbesloten ondanks tegenslagen en kritiek haar weg te blijven volgen in het verbeteren van haar lippen. Ze benadrukt het belang van persoonlijke keuzes en zelfexpressie.


Haar verhaal biedt een fascinerend inzicht in hoe ver sommigen willen gaan om aan persoonlijke schoonheidsidealen te voldoen.

@titty_twins Pics auf Insta: Vienna.wuerstel
#lipinjections
#botox
#filler
♬ Originalton – Vienna Würstel 🏳️‍⚧️

1. Ze deelt openhartig over de obstakels die ze tegenkomt.
2. Er zijn verschillende zaken die haar nu moeilijker afgaan.
3. Er zijn wat uitdagingen verbonden aan deze volumineuze lippen.
4. Zowel eten als drinken gaan niet zo soepel.
5. Haar verlangen is naar nog grotere lippen!

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven