DJ Afrojack verkoopt grote villa: Dit vraagt hij ervoor!

WhatsApp Image 2024 05 22 at 085823 3jpg

Een interesseverandering lijkt zich voor te doen bij Nick van de Wall, meer bekend als DJ Afrojack, na ongeveer vier jaar in zijn kasteelvilla.

Een indrukwekkend landgoed, net over de grens in het Vlaamse Kalmthout, met zestien kamers, waaronder acht slaapkamers, en een woonoppervlakte van 2.139 vierkante meter, inclusief een zwembad en wellnessfaciliteiten, is beschikbaar voor een vraagprijs van zeven miljoen euro, volgens Quote.

De internationaal bekende Nederlandse DJ kocht de villa in 2020, hetzelfde jaar waarin hij trouwde met model Elettra Lamborghini, de kleindochter van de oprichter van het beroemde sportautomerk Lamborghini.

Deze speciale woning staat op een perceel van vijf hectare, omgeven door natuur en biedt totale privacy, volgens de makelaar van De Boer & Partners.

De naam van dit landgoed is “

Met diverse luxueuze voorzieningen, waaronder een binnenzwembad met zuilen, een wellnessruimte, een marmeren badkamer en een ruime eetzaal met uitzicht op een binnenbak, is De Markgraaf een weelderig landgoed. Bovendien heeft het terrein een buitenbak en stallen voor zeventien paarden.

De exacte aankoopprijs van de villa door de 36-jarige Afrojack blijft onbekend, maar het moet een aanzienlijk bedrag zijn geweest.

Een eerdere eigenaar, zakenman Jan Rijsdijk, vroeg ooit 20 miljoen euro voor het landgoed, maar zelfs na een verlaging van de vraagprijs met 5 miljoen euro vond het geen nieuwe eigenaar.

Uiteindelijk besloot Van de Wall het juweel te verwerven nadat Rijsdijk akkoord was gegaan met de verkoop van een groot deel van het land aan een natuurorganisatie.

Rijsdijk onthulde dat hij in 1997 maar liefst 7,5 miljoen euro neertelde voor de renovatie van het hoofdgebouw. “Adviseurs verklaarden me voor gek en voorspelden dat ik dat er nooit meer uit zou halen.”


“Voor mijn doel is dit niet ideaal. Ik heb altijd gezegd dat ik wil sterven zonder geld. Nou, ik ben goed op weg, haha!” deelde hij ooit met Quote.


Hij merkte op dat alleen al de uitgaven voor elektriciteit en warmte zo’n 2.500 euro per maand waren.

1. Voor deze enorme som krijg je het allerbeste.
2. Maar liefst 16 kamers inclusief 8 slaapkamers!
3. Dit bedrag biedt een oppervlakte van 2.139 vierkante meter.
4. Wat een bedrag! Meer sparen is nodig.
5. Prachtig, maar die prijs!

Nick van de Wall, ook bekend als dj Afrojack, lijkt na ongeveer vier jaar zijn belangstelling te hebben verloren in…

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven