Koppel schrikt bij het bekijken van camerabeelden: ‘Ik snap het niet’

cam 1jpg

Er is onrust ontstaan bij een koppel uit Australië bij het zien van opnames die gemaakt zijn door hun beveiligingscamera. Op de video is een vaag figuur te ontwaren dat door hun woonkamer loopt.

Op dat moment verbleven Matthew Kane (35) en zijn vrouw in een aangrenzende kamer en raakten volledig van hun stuk toen ze de onverklaarbare verschijning op de beelden zagen.

Op een gegeven moment, terwijl Matthew in bed lag, besloot zijn vrouw de beelden van de beveiligingscamera te bekijken.

Wat ze daar zag deed haar het ergste vermoeden: een bleek figuur dat tevoorschijn kwam uit een oude, antieke kast in de woonkamer. De onverwachte aanblik zorgde voor ongeloof en paniek bij het echtpaar.

Langs de hond van het koppel bewoog zich naar verluidt de vermeende geest. “Het heeft een perfect rond hoofd en laat een lichtspoor achter zich.”

”Het lijkt te lopen alsof het een doel heeft, alsof het ergens heen wil. Je kunt bijna de armen zien zwaaien,” vertelt Matthew.


In een video, die hieronder is te zien, wordt een hond getoond die niet aanslaat. Matthew suggereert dat dit mogelijk wijst op de aanwezigheid van een overleden vriend of familielid.


“Ik ben normaal gesproken sceptisch, maar deze keer voelt het anders. Ik kan het niet uitleggen,” voegt hij eraan toe. Deze gebeurtenis heeft zijn kijk op het bovennatuurlijke veranderd en heeft hem achtergelaten met meer vragen dan antwoorden.


Matthew heeft de video gedeeld op sociale media, maar heeft daar nu spijt van. “Mijn video is viraal gegaan op een paranormale pagina,” zegt hij.


“Als ik de reacties lees, denk ik: ‘stop met die suggesties, ik wil niet nog meer ideeën over wat het kan zijn,'” zegt hij.


Deze gebeurtenis heeft een blijvende impact gehad op het stel, dat voorzichtiger is geworden met wat ze geloven en delen over hun ervaring.


De beelden van de schim blijven een mysterie en dienen als herinnering aan iets onverwachts in hun eigen huis.

1. Dit hadden ze nooit verwacht te zien via hun beveiligingscamera!

2. Het echtpaar denkt dat het een overleden familielid is.

3. Het koppel denkt aan een overleden familielid of vriend.

4. Ik zou geen oog meer dicht doen.

5. Ik zou direct op zoek gaan naar een andere woning!

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven