Emma Heesters op je feestje kost een behoorlijke duit: Dit moet je afrekenen!

WhatsApp Image 2024 05 04 at 183250 2jpg

Op jonge leeftijd lanceerde Emma Heesters, een toegewijde zangeres en singer-songwriter, haar YouTube-kanaal en vergaarde al snel bekendheid.

Op dit kanaal deelde ze unieke covers van populaire nummers van artiesten als Meghan Trainor, Ariana Grande en Alan Walker, wat haar een grote groep fans opleverde.

Met meer dan 6 miljoen volgers op haar kanaal en vele bekeken video’s, is Emma’s status als internetfenomeen goed gevestigd.

Haar muzikale pad leidde Emma naar verschillende delen van de wereld. Zo trad ze in het voorjaar van 2019 op als openingsact voor de Amerikaanse band Boyce Avenue tijdens hun Europese tour.

Toppunt van luxe: Kijk binnen in het riante stulpje van Emma Heesters en Wesley Hoedt!

Dankzij haar talent tekende ze een platencontract bij Universal’s Republic Records in New York en werkte ze samen met bekroonde producers om haar muzikale repertoire te verbreden.

Emma Heesters met de grond gelijk gemaakt: Volgers vinden statement lachwekkend!

Emma trad op bij gerenommeerde evenementen zoals Playlist Live, VidCon UK en USA, en maakte zelfs live-optredens op FOX TV.

Emma Heesters er gloeiend bij: ‘Of lieg je omdat je je schaamt’

In 2019 schitterde ze in het 12e seizoen van ‘Beste Zangers’, waar ze een sterke indruk achterliet. Ook haar samenwerking met Rolf Sanchez resulteerde in de hit ‘Pa Olvidarte’, die miljoenen streams behaalde en de platina status bereikte.

Emma Heesters er gloeiend bij: ‘Of lieg je omdat je je schaamt’

Een hoogtepunt in haar loopbaan was het optreden met Andrea Bocelli in de O2 Arena in Praag in 2023, een langgekoesterde droom die uitkwam.

Emma Heesters er gloeiend bij: ‘Of lieg je omdat je je schaamt’

Sinds 2021 maakt ze deel uit van The Streamers, een gelegenheidsformatie die online optredens verzorgt.

Aanhoudende geruchten over Emma Heesters: ‘honderd procent samen’

Als je Emma Heesters op jouw feestje wilt laten optreden, moet je wel een behoorlijk bedrag betalen, want de vanaf-prijs is maar liefst 11.500 euro.

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven