Erica Meiland geeft het op en stopt: ‘Reality-tv gaat niet meer’

WhatsApp Image 2024 07 11 at 113710jpg

Met het aflopen van het tv-contract van de familie Meiland eind dit jaar, ziet Erica Meiland een verlenging niet zitten. Ze vertelt: “Ik verlang terug naar een gewone baan.”

Binnenkort gaan de Meilandjes het gesprek aan over hun toekomst op televisie. Erica heeft al laten weten dat een nieuw seizoen van Chateau Meiland, waarin hun pension centraal staat, geen optie is.

Populariteit Maxime Meiland daalt hard: ‘Er hangt een vervelend sfeertje om haar heen’

In een interview met weekblad Party legt Erica uit waarom een nieuw seizoen geen optie is: ”Ik vind dat we een heel saai leven hebben.”

Erica Meiland maakt geen vrienden: ‘Dat was toch vreselijk, je moet je schamen’

”Dus er is geen reality meer mogelijk, want we doen alleen het ontbijt voor onze gasten en dan gaan we naar huis en rommel ik een beetje in de tuin en Martien doet een dutje ’s middags. Kortom, er valt niks te draaien.”

Erica en Martien met de handen in het haar: ‘hebben we nog niet binnen’

Volgens Erica is de kans groot dat de familie het programma zal verlaten. Ze zegt: ,,Misschien kappen we er wel gewoon mee en gaan we wat anders doen,” .

Erica doet boekje open over liefde van Martien: ‘Hij had een paar keer met hem afgesproken’

”We hebben weleens gezegd: zullen we een grote woonwinkel openen? Maar Montana wil niet meedoen en we willen geen concurrent van haar worden. Zo zitten we weleens te brainstormen over dingen, want je kan natuurlijk van alles doen.”

De laatste jaren waren geen rozengeur en maneschijn voor Montana: ‘Wat moet je dan?’😱😥

Erica is vastbesloten om te blijven werken. Ze zegt: ”Ik ben nu zestig en ik moet nog zeven jaar tot ik mijn AOW krijg. Ik vind het ook lekker om te werken. Ik moet er niet aan denken dat ik de hele dag thuis zou zijn.”

Erica Meiland is op dreef en haalt fel uit: ‘Dat was toch vreselijk, je moet je schamen’😲😣

Voordat ze begon met televisiewerk, werkte Erica bij een bouwbedrijf waar ze het erg naar haar zin had. Ze vertelt: ”Gewoon lekker structuur, weet je wel,”.

”Het is iets wat ik vaak mis. Het hebben van een baan, collega’s, een kantoor en genieten van een kopje koffie in de ochtend, gewoon gefocust zijn op het werk.”

Terwijl Martien geniet van zijn bekendheid, heeft Erica daar minder behoefte aan. ”Ik geef de voorkeur aan een anoniem bestaan.”

”Het liefst ben ik gewoon in de tuin, met mijn oortjes in, ongezien door anderen, rustig wat onkruid aan het wieden en de bomen aan het snoeien.”

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven