Eva (OML) heeft slecht nieuws: ‘Het einde komt misschien dichterbij’

WhatsApp Image 2024 06 15 at 133801jpg

Eva, die bekendheid geniet van het programma Over Mijn Lijk, staat voor een moeilijke periode nu haar longtumoren zijn toegenomen. Via Instagram deelde ze het trieste nieuws met haar volgers.

“Er is weer groei. Op verschillende plekken in de longen zien ze dat de tumoren weer groter worden. In mijn hoofd is alles in orde, zei de dokter,” begint Eva haar relaas.

Zij staat nu voor een lastige keuze tussen chemotherapie, doorgaan met haar huidige medicatie die de tumorgroei niet stopt (wat kan leiden tot een snelle verslechtering van haar gezondheid) of een experimentele behandeling.

“Niets is echt ‘goed’. Al had ik ook niet veel anders verwacht vandaag,” schrijft ze. Ondanks haar twijfels over chemo, heeft Eva besloten het toch een kans te geven.

Binnen tien dagen begint zij al met haar eerste chemotherapie, terwijl ze momenteel medicatie gebruikt voor pijnbestrijding.


“Het einde nadert en dat maakt me verdrietig,” gedeeld Eva vol emotie. “Ik hoop dat de behandeling effect heeft en dat ik nog kan doen wat ik altijd heb gewild. Ik geef alles wat ik heb en ben trots dat ik blijf vechten.”


Eva’s moed en vastberadenheid om tegen haar ziekte te vechten worden duidelijk door haar openheid over de onzekere toekomst.


Haar boodschap op sociale media heeft veel steun ontvangen van haar gemeenschap, die haar nu steunt in deze moeilijke tijden.


1. Eva heeft besloten verder te gaan ondanks haar aarzelingen.
2. Ze ervaart veel moeilijkheden op dit moment.
3. Het is een trieste situatie, we wensen haar kracht en sterkte toe.
4. Eva staat voor een lastige keuze.
5. Dit gun je werkelijk niemand!

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven