Vrouw heeft last van mannen die flirten in de sportschool: Ze haken af als ze haar gezicht zien!

WhatsApp Image 2024 06 04 at 193416jpeg

De frustratie van Maria is groot: “In de sportschool proberen mannen me constant te versieren, maar verdwijnen als sneeuw voor de zon zodra ik ze aankijk,” zo deelt ze in een video die viraal gaat. Het filmpje heeft binnen korte tijd meer dan 3 miljoen views behaald.

Hoewel het misschien verrassend is dat sommige mannen ervoor kiezen om in de sportschool te flirten, blijkt het vaker voor te komen dan gedacht.

Ook Maria ondervindt hier veel hinder van, vooral omdat de mannen geen stand houden zodra ze zich aandient.

Individuen die regelmatig sporten voelen zich vaak aangetrokken tot anderen met dezelfde levensstijl.


Laten zien dat sommigen in de sportschool hun geluk beproeven, is niet ongewoon. Belangrijk is echter te beseffen dat dit gedrag niet als wenselijk moet worden gezien.


Er mag geen sprake zijn van iemand die zich ongemakkelijk voelt door ongewenste avances. Vrouwen in strakke leggings zijn dit gedrag helemaal beu.


Vaak worden ze bekeken en aangesproken. Maria is een van deze vrouwen. Ondanks haar liefde voor sport, laat ze zich niet ontmoedigen om naar de sportschool te gaan.


Wanneer ze alleen

Manon wordt vaak aangesproken door mannen tijdens het sporten, maar zodra ze antwoordt, verdwijnen ze snel. Ze is gefrustreerd omdat ze niet als een object gezien wil worden.

Hoewel haar fysieke verschijning misschien de aandacht trekt, is het duidelijk dat ze niet geïnteresseerd is in mannen die haar proberen te versieren in de sportschool.

Bekijk hieronder de video die ze op TikTok heeft geplaatst. Dan begrijp je meteen waarom mannen snel wegrennen zodra ze zich omdraait.

@mashaspeaches Thats one way to get rid of them #gymgirl #pregnanttiktok ♬ original sound – Maria

1. Dat hadden de mannen niet zien aankomen
2. Tja tijdens het omdraaien nemen ze al de benen
3. Dit is toch wel hilarisch!
4. Tijdens het omdraaien is het geflirt direct klaar!
5. Dat is even schrikken voor de mannen in de gym!

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven