Frans Bauer niet enthousiast: ‘Ik ben daar geen voorstander van’

WhatsApp Image 2024 03 30 at 193007jpg

Er is momenteel een meningsverschil tussen Frans Bauer (50) en zijn vrouw Mariska (48). Terwijl Mariska dol is op dieren en graag kippen wil houden, staat Frans daar niet echt voor open.

In een interview met Shownieuws vertelt de zanger over de situatie: “Maris houdt enorm van dieren. Ze wil nu ook een soort kippenkooi hebben,” zegt Frans met een glimlach.

Frans Bauer in de knoop met zichzelf: ‘Ik zat in een spiraal van ellende’

“Maar ik ben daar nog niet echt zo’n voorstander van,” erkent hij. Hij wijst ook op het feit dat het houden van kippen veel onderhoud vergt.

Woedende Frans Bauer overweegt juridische stappen te nemen: ‘Het is te gek voor woorden’

Tevens benadrukt de zanger mogelijke overlast voor de buren, bijvoorbeeld door een haan die ‘s ochtends vroeg begint te kraaien.

Frans Bauer maakt zich enorm veel zorgen: ‘Dit geeft een slecht voorgevoel’

Frans geeft aan dat hij voorlopig nog zal discussiëren met Mariska over dit onderwerp, maar waarschijnlijk uiteindelijk zal toegeven. ‘Maar zoals met alles zal ik waarschijnlijk het onderspit delven’, zegt Frans.

Mariska Bauer wordt ondersteund door haar zonen: ‘Het is onzichtbaar’

“Tot nu toe zijn er nog geen kippen en als het aan mij ligt, blijft dat ook zo,” voegt hij toe. Hoewel Frans graag kip eet bij het avondeten, heeft hij er geen behoefte aan om ze in zijn eigen tuin te hebben.

Mariska Bauer geeft eerlijke update over haar gezondheid: ‘Hier heb ik dus last van’

De familie Bauer keert binnenkort, op 4 april, terug op de buis met een nieuwe realityshow genaamd “De Bauers”.

Mariska Bauer geeft eerlijke update over haar gezondheid: ‘Hier heb ik dus last van’

In deze serie worden Frans en zijn gezin van dichtbij gevolgd in hun dagelijkse leven. Frans geeft aan dat hij op een gegeven moment gewend raakte aan de camera’s en zich gedraagt alsof ze er niet zijn.

Frans Bauer heeft slapeloze nachten en hoopt mensen te bereiken met zijn boodschap!
author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven