Ben jij dol op frikandellen? Deze zaak verkoopt de frikanpouce!

fri 1jpg

De liefhebbers van zoetigheden zijn de afgelopen periode zeker niet tekortgekomen.

Nadat de crompouce in Nederland voor opschudding zorgde, volgden al snel de panpouce (pannenkoek), donpouce (donut) en oliepouce (oliebol). Maar nu is daar de nieuwste creatie: de frikanpouce, het pronkstuk van allemaal!

Op TikTok verscheen een opmerkelijke video van frituurzaak Heisfrituurke waarin ze de frikanpouce introduceerden.

De video kreeg binnen een dag bijna een miljoen views en de reacties waren overweldigend positief.

Veel mensen tonen interesse in deze frikanpouce. Het was een slimme zet van de zaak om in te spelen op deze trend.

In de video is te zien hoe ze een knapperige frikandel uit het frituurvet halen en deze vullen met room. Na wat glazuur erop, is de verrukkelijke frikanpouce klaar.

We kunnen weer een nieuwe zoete twist aan ons assortiment toevoegen, net zoals bij de succesvolle introductie van de discodel. De vrolijke gezichten in het filmpje zeggen genoeg over de smaaktest van de frikanpouce.

Misschien gaat de frikanpouce wel harten veroveren in de Nederlandse snackbars. Met wie zou jij graag een frikanpouce willen proberen?

@heisfrietuurke Wil jij de frikan-pouce proeven? #frikandel #heisfrietuurke #tompouce #frikanpouce #crompouce ♬ Frikan Del Sol – Terrieke

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven