Vrouw heeft eigen genderidentiteit: Ze wil aangesproken worden als genderneutrale clown!

WhatsApp Image 2024 05 30 at 084015 2jpeg

“Het is vandaag mogelijk om vrijwel alles te zijn wat je wenst. Ofschoon nog niet door iedereen volledig aanvaard, erkent de overheid diverse genderidentiteiten. Dit omvat zelfs de mogelijkheid om het geslacht op je paspoort te laten wijzigen,” aldus een bron.


“Sommige individuen ervaren geen specifieke genderidentiteit en kiezen ervoor om genderneutraal te leven. Het lijkt alsof er voortdurend nieuwe genderidentiteiten opduiken,” voegde de bron toe.


Een interessante persoonlijkheid in dit debat is Tobi, die zelf niet weet hoe hij/zij het liefst geïdentificeerd wil worden.


“Hierdoor prefereert Tobi om aangeduid te worden met ‘het’. Hoewel dit op zichzelf niet als problematisch wordt beschouwd, gaat Tobi nog een stap verder door de grenzen op te zoeken,” onthulde de bron.

In verband met persoonlijke redenen wil Tobi erkenning ontvangen voor zijn unieke genderidentiteit en hij streeft ernaar dat zijn gender serieuzer wordt genomen en officieel erkend als een geldige identiteit.

Tobi heeft de naam ‘genderloze clown’ gekozen om zijn genderidentiteit te beschrijven. Hij geniet van make-up en past een stijl toe die eerder clowneske dan traditionele cosmetische praktijken benaderen.

De sterk geaccentueerde make-up op zijn gezicht draagt bij aan zijn clowneske verschijning, wat perfect past bij de uitstraling die Tobi wil bereiken.

Tobi associeert de make-up voornamelijk met feminisme, echter merkt hij op dat de clowneske make-up hem een aangenaam gevoel geeft en zich eerder als een pop dan als een traditionele vrouw voelt.


“Het is mijn plezier om op een clown te lijken, als een pop gezien te worden, en niet beperkt te worden door genderlabels. Ik ben anders gebouwd,” legt Tobi uit.

@tobitopaz praat hier niet vaak over en wil niet beoordeeld worden op basis van gender, en vindt het vervelend dat mensen haar niet kennen, bedankt. #nonbinary #agender #nb ♬ original sound – tobi

1. Tobi hoopt op officiële erkenning van haar gender.
2. Zij voelt zich niet serieus genomen…
3. Het is onduidelijk wat er fout is gegaan…
4. Ze identificeert zich niet als hij of zij…
5. Erkenning van genderloze clown is gewenst.

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven