Moeder houdt kinderen thuis van school zodat ze niet gepest worden omdat zij mooi is

WhatsApp Image 2024 05 30 at 115056jpg

Een voormalige deelneemster van Married At First Sight in Australië, Susie Bradley, heeft aangekondigd dat ze haar kinderen graag thuis wil onderwijzen, om te voorkomen dat ze gepest zouden worden op basis van haar uiterlijk.

De reden die ze hiervoor aangeeft is dat ze vreest dat haar kinderen gepest zullen worden vanwege haar uiterlijk. Susie, die bekendheid verwierf door haar deelname aan Married At First Sight in 2019, deelde haar zorgen in een video op sociale media.

Ze is bezorgd dat haar kinderen mogelijk gepest zullen worden simpelweg omdat zij als aantrekkelijk wordt beschouwd.

In een video legde Susie uit: “Ik ben bezorgd dat mijn kinderen gepest zouden kunnen worden, louter en alleen omdat ik een aantrekkelijke moeder ben.”

Ze benadrukte tevens aan andere moeders dat zij mogelijk met hetzelfde probleem te maken krijgen als ze ervoor kiezen cosmetische ingrepen te ondergaan bij haar beautysalon.


Een eigen kliniek is geopend door Susie na haar deelname aan het programma, waar verschillende schoonheidsbehandelingen voor vrouwen kunnen worden geboekt.


Volgens Susie kan het echter leiden tot pestgedrag jegens hun kinderen op school vanwege hun ‘mooie’ moeder.


Een overvloed aan kritiek volgde op deze uitspraken. De video werd negatief ontvangen door haar volgers en velen beschuldigden haar van ongepaste promotie voor haar kliniek.


Onder de video verschenen diverse reacties. Een van de commentatoren schreef: “Vrouwen dan jij zijn er genoeg die knapper zijn. En ze hebben ook hersens.”


Een andere reactie luidde: “Ik heb zojuist een foto gezien van hoe je er werkelijk uitziet. Je kinderen zullen geen zorgen hebben.”


In een nieuwe video, met tranen in haar ogen, benadrukte Susie hoe diep de negatieve reacties haar raakten door enkele van de nare opmerkingen voor te lezen en te vertellen over haar verdriet.


Ondanks het begrip van velen voor haar emotionele reactie, vonden sommigen dat ze niet moest klagen gezien de controversiële uitspraken die ze had gedaan.

Scroll naar boven