Gerard Joling spant de kroon: Dit moet je betalen voor een half uurtje optreden!

WhatsApp Image 2024 05 03 at 150232jpg

In ruim 35 jaar is Gerard Joling een van de meest gevraagde artiesten in Nederland geworden, bekend om zijn veelzijdigheid als presentator, showmaster en entertainer.

Zijn aanwezigheid op het podium garandeert een onvergetelijke ervaring voor zowel jong als oud.

De start van Gerard Joling’s carrière lag in opvallende optredens als fotomodel en danser, maar zijn deelname aan ‘De Soundmixshow’ was de echte doorbraak.

Na het uitbrengen van de single ‘Love is in your Eyes’ en de opvolger ‘Ticket to the Tropics’, werd Gerard Joling alom gewaardeerd, nationaal en internationaal.

Gerard Joling heeft door de jaren heen een vaste positie op televisie verworven, met programma’s als ‘Geer & Goor’, ‘The Voice Senior’ en meer, waarmee hij een bekend gezicht op de Nederlandse televisie is geworden.

Jaarlijks schittert hij met collega-artiesten in de Johan Cruijff ArenA tijdens “Toppers in Concert”, een van de grootste concertseries in Nederland.

Voor degenen die hem willen boeken voor een optreden, is een goed gevulde bankrekening vereist vanwege de behoorlijk hoge kosten, met een richtprijs van 16.500 euro!

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven