Glennis Grace boos op zogenaamde vrienden: ‘Het doet nog steeds pijn’

WhatsApp Image 2024 05 21 at 133342jpg

Na een incident in de Jumbo, waarbij een vakkenvuller betrokken was, veranderde het leven van Glennis Grace volledig. Dit zorgde voor ophef in heel Nederland.

Haar vriendschap met Fred van Leer leek ook schade opgelopen te hebben. In de talkshow ‘RealTalk’ deelt Glennis openhartig haar belevenissen tijdens deze turbulente periode.

Glennis Grace over verdrietige vriend Gordon: ‘Het is gewoon niet leuk’

Glennis had het zwaar na het voorval in de supermarkt. Ze had gehoopt op steun van haar vrienden, waaronder Fred, die altijd haar steun en toeverlaat was geweest.

Glennis doet onthulling over deze bekende man: ‘Hij is een soort vaderlijk figuur voor me’

“Toen ik besefte dat ik door heel Nederland in de steek gelaten werd, belde ik Fred in paniek,” vertelt Glennis. “Hij verzekerde mij dat hij mij nooit zou laten vallen en dat hij altijd aan mijn zijde zou staan, zelfs op het podium.”

Glennis Grace is alles behalve blij: ‘Wordt het niet tijd er iets aan te doen?!’

In een situatie waarin beloftes niet nagekomen werden, ervaarde Glennis een gevoel van twijfel. “Ik voelde al een beetje twijfel, wetende dat hij ook zakelijke belangen heeft.”

Groot vraagteken bij vreemd verhaal Fred van Leer: ‘Fred is een beetje Pinokkio’

Met een mengeling van verdriet en bitterheid onthult Glennis: ”En ja, binnen een week draaide alles om en liet hij me stikken,”.

Groot vraagteken bij vreemd verhaal Fred van Leer: ‘Fred is een beetje Pinokkio’

Het ontbreken van persoonlijke steun raakte Glennis diep. Niemand van haar vrienden nam de moeite om haar te bezoeken of zelfs maar te informeren naar haar welzijn.

Koningin waardig gevoel voor Glennis Grace: Dit zijn haar bijzondere kleedkamerwensen!

Glennis onthult: “Niemand kwam langs, niemand. Dat doet nog steeds pijn. Ik heb kerst met deze mensen gevierd, hun kinderen zien opgroeien en dan, in mijn donkerste uur, was er niemand,”.

Spannend moment voor Glennis Grace: Oog in oog met vijftig medewerkers van de Jumbo!

Glennis blijft vastberaden om door te gaan, ondanks de diepe indruk die deze periode op haar heeft achtergelaten, inclusief de teleurstellingen en pijn die ze heeft ervaren.

Glennis Grace volledig controle kwijt: ‘voelt letterlijk alsof je geen adem krijgt’

1. Vooral deze bekende vriend krijgt een keiharde sneer!
2. De zangeres laat duidelijk weten waarom zij zo teleurgesteld is.
3. Deze bekende Nederlander bleek toch geen echte vriend te zijn!
4. Het verdriet en de bitterheid is nog goed aanwezig.
5. Ik denk dat deze man nu helemaal niets meer van je wil weten!

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven