Glennis Grace komt naar jouw feest: prijs voor een optreden van 30 minuten!

WhatsApp Image 2024 05 15 at 071454 1jpg

Er is een mogelijkheid om Glennis Grace te boeken voor een optreden van 30 minuten. Glennis Grace, geboren als Glenda Batta op 19 juni 1978 in Amsterdam, heeft zich stevig gevestigd als een van de vooraanstaande Nederlandse zangeressen.

Glennis Grace staat bekend om haar indrukwekkende tweetaligheid, waarbij ze zowel in het Nederlands als in het Engels zingt. Hierdoor heeft ze grote bekendheid verworven, niet alleen in Nederland maar ook in de Verenigde Staten.

Glennis Grace over verdrietige vriend Gordon: ‘Het is gewoon niet leuk’

Haar muzikale reis begon op een jonge leeftijd. Op slechts 11-jarige leeftijd stond ze al op het podium tijdens het “Unicef Gala for Kids”. Dit optreden bracht haar onder de aandacht bij niemand minder dan Julio Iglesias, waardoor ze opviel en gepresenteerd werd door niemand minder dan Audrey Hepburn.

Glennis doet onthulling over deze bekende man: ‘Hij is een soort vaderlijk figuur voor me’

Julio Iglesias was zo onder de indruk van haar talent dat hij haar uitnodigde om samen met hem een duet te zingen tijdens zijn concerten in Ahoy.

Glennis Grace is alles behalve blij: ‘Wordt het niet tijd er iets aan te doen?!’

Interesse om Glennis Grace uit te nodigen voor een schitterend optreden van 30 minuten? Neem dan contact met ons op voor meer informatie!

In de Soundmixshow schitterde Glennis op 16-jarige leeftijd, waar ze de vertolking van Whitney Houston’s “One moment in time” ten gehore bracht en als winnares werd uitgeroepen.

Koningin waardig gevoel voor Glennis Grace: Dit zijn haar bijzondere kleedkamerwensen!

In 2005 zette Glennis een grote stap in haar carrière door deel te nemen aan het Nationaal Songfestival met de ballade “My impossible dream”, dat haar de overwinning opleverde en Nederland vertegenwoordigde op het Eurovisie Songfestival in Kiev, Rusland.

Glennis Grace volledig controle kwijt: ‘voelt letterlijk alsof je geen adem krijgt’

Vervolgens ging ze samenwerken met Evert Abbing aan haar Nederlandstalige album, wat een nieuwe uitdaging betekende gezien haar focus op Engelstalige nummers. Dit resulteerde in de release van de single “Dansen met het leven”.

Glennis Grace over het grootste verlies na Jumbo-rel: ‘vind ik het allerergst van alles’

Haar grote doorbraak kwam in november 2008 met de release van “Als Je Slaapt”, waarmee ze landelijke erkenning kreeg nadat Wendy van Dijk tijdens het programma „Life & Cooking” emotioneel geraakt werd door haar uitvoering.

Glennis Grace dankbaar voor comeback: ‘Mensen zijn weer positief’

Dit betekende het begin van een nieuwe fase in haar loopbaan, met een unieke stijl die destijds door geen enkele andere Nederlandse artiest werd geëvenaard.

Glennis Grace dankbaar voor comeback: ‘Mensen zijn weer positief’

In 2011 werd Glennis Grace door onder andere Buma Stemra erkend als de Beste Zangeres van Nederland, wat aantoont dat haar inspanningen vruchten afwierpen.

Glennis Grace dankbaar voor comeback: ‘Mensen zijn weer positief’

Na het winnen van het tv-programma “Van Popster tot Operaster” en het afronden van een vijfjarige studie aan het conservatorium, werd Glennis Grace geprezen als de zangeres met de beste zangstem en techniek in Nederland.

Glennis Grace dankbaar voor comeback: ‘Mensen zijn weer positief’

Op 20 mei 2011 bracht ze het met platina bekroonde album “One Night Only” uit, dat werd opgenomen tijdens haar eerste soloconcert, en was ze te zien in de TROS-serie “De Beste Zangers van Nederland”.

Dit is de nieuwe vriend van zangeres Glennis Grace: ‘Hij is heel erg lief’

Om Glennis Grace te boeken voor een evenement, moet er rekening worden gehouden met een starttarief van 8500 euro voor een optreden van een half uur.

Collega’s die minder zuiver zingen vragen veel meer!

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven