Gordon heeft problemen op het vliegveld: ‘Dat is toch erg’

WhatsApp Image 2024 06 06 at 134617jpg

Er zijn zorgen over Gordon. De zanger, waar veel over gesproken wordt, heeft de afgelopen tijd veel gereisd en wordt zelfs beschuldigd van het verergeren van luchtvervuiling.

Gisteren kreeg Gordon een flinke emotionele tegenslag op Schiphol. Na zijn landing liep hij fluitend naar de bagageband, maar daar kreeg hij plotseling een inzinking.

Na een wachttijd van twee uur voor zijn bagage, besloot Gordon zijn frustratie te uiten op Instagram om zijn moeilijkheden te laten zien. Hij bekritiseerde Schiphol en noemde het zelfs een ‘shit hole’.

Dronken Gordon huilend aan de telefoon: ‘Vanavond poging drie doen’

“Hoe slecht is Schiphol geworden! Zelfs in derdewereldlanden gaat het beter! Pak je zaakjes aan.”

Wispelturige Gordon is weer terug en haalt uit: ‘Ik gun het je niet meer’

Zijn kritische post heeft echter niet veel

Aan het probleem is een oplossing gevonden. Het heeft echter de aandacht getrokken, niet alleen van ons, maar ook van Shownieuws.

Deze man zegt sorry tegen Gordon: ‘Hij was een makkelijk doelwit om de schuld te geven’

Ter afsluiting van een positieve noot: Gordon zal in het najaar zijn eigen realitysoap krijgen. Ondanks eerdere kritiek van Gordon op mediamagnaat John de Mol van Talpa vanwege zijn hoge salaris, heeft hij toch weer toegegeven aan Gordon.

Gordon laat het er niet bij zitten en haalt hard uit: ‘ik zal nooit breken’

Dus, de trouwe fans van Gordon kunnen komend najaar genieten van zijn avonturen. Gordon meldt dat er ‘ontzettend leuke dingen’ zijn vastgelegd op film.

Zus van Gordon reageert op breuk: Ze had hem al gewaarschuwd voor Gavin!

Echter, hij claimde ook dat zijn nieuwe album ‘zeer goed’ zou zijn. We weten echter allemaal hoe zijn eerste single van dat album werd ontvangen door het publiek…


1. Gaat nog niet helemaal lekker met hem.
2. Naar eigen zeggen gaat het in de derde wereld nog beter
3. Meneer is woest en dat laat hij dan ook weten!
4. Met dit kiekje laat hij weten dat het een shit hole is!
5. Het leven van Goor gaat nog steeds niet over rozen!

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven