Gordon heeft weer vlinders in zijn buik: ‘De liefde van mijn leven’

grrjpg

Als er één onderwerp is waar Gordon nooit over lijkt uitgepraat te raken, is het wel zijn liefdesleven.


Zijn liefdesleven lijkt een onuitputtelijke bron van gespreksstof te zijn, of het nu in interviews is of in tv-programma’s waar hij de pijn van een verbroken relatie aanhaalt.


Een van de meest schrijnende breuken was die met Gavin, zijn 30 jaar jongere verloofde, die hem van de ene op de andere dag verliet zonder een spoor achter te laten.


Gavin bleef onvindbaar ondanks Gordons inspanningen om hem terug te vinden. Uiteindelijk lijken de twee nu elkaar met rust te laten na juridische geschillen en media-aandacht.


Wat brengt de toekomst voor Gordon? Zal hij alleen blijven of vindt hij toch nog liefdesgeluk?


Eén ding is zeker: een ex is niet voor niets een ex. Desalniettemin lijkt Gordon terug te zijn bij een van zijn vroegere liefdes.


Dit keer is het niet Gavin, maar een andere ex die weer bij Gordon is ingetrokken.


Tijdens een bezoek aan de familie Meiland onthulde Gordon dat zijn ex-vriend Patrick weer bij hem woont en dat dit eigenlijk de liefde van zijn leven is.


“Hij woont bij mij. Hij woont aan de linkerkant en ik aan de rechterkant. Wij hebben een andere band gevonden met elkaar, zonder intimiteit.”


In een ander programma, Casa di Beau, vertelde Gordon dat Patrick zijn leven heeft gered.

“Na weken van observeren, zag hij langzaam verbetering optreden. Dit bracht me tot aan de rand van de afgrond en daar ben ik beetje bij beetje weer uitgeklommen.”

Dit bericht op Instagram bekijken


Een bericht gedeeld door gordonheuckeroth (@gordonheuckeroth)

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven