Gordon komt met duidelijke waarschuwing naar deze bekende Nederlander: ‘Ik zeg niks meer’

gordon 2jpg

Op het nieuwe album van Gordon regent het kritiek, vooral van Ronald Molendijk.

Ondanks de eerdere positieve uitlatingen van Gordon op Instagram, blijft het aantal streams achter en is zijn theatertour geannuleerd vanwege tegenvallende kaartverkoop.

Dronken Gordon huilend aan de telefoon: 'Vanavond derde poging doen'

Ondanks de tegenwind blijft Gordon optimistisch over zijn werk. Kritiek is natuurlijk acceptabel, maar vooral wanneer het afkomstig is van een voormalig jurylid van Idols en een gerenommeerde muziekproducent lijkt het Gordon moeite te kosten.

Wispelturige Gordon is terug en haalt uit: 'Ik gun je niets meer'

Ronald Molendijk heeft zijn ongezouten mening geuit over Gordon en zijn album: “Hij kwam altijd weg met zijn zang- en improvisatievaardigheden, maar nu lijkt het alsof hij alleen nog maar dwaas doet zonder een stevige basis te hebben.”

Ook uitte hij kritiek op het album zelf: “Het lijkt alsof het album op lichtzinnige wijze is gemaakt. Hij had een ervaren producer moeten inschakelen.”

Gordon laat het er niet bij zitten en heeft Ronald gewaarschuwd voor mogelijke juridische stappen: “Gordon heeft mij bedreigd met een rechtszaak als ik mijn mond niet houd, anders klaagt hij me aan voor laster en smaad.”

Collega Bart Ettekoven vraagt Ronald of hij commentaar heeft op Gordons knieoperatie, maar Ronald zwijgt hierover:

“Hierover doe ik geen uitspraken. Veel succes met je knie.” Bart merkt op dat Gordons acties tegenstrijdig zijn, gezien zijn eerdere verklaring dat hij alleen zakelijke zaken op Instagram zou delen.

“Ik hoorde hem een paar weken geleden zeggen: ‘Ik ga nooit meer iets persoonlijks posten, maar alleen nog zakelijke berichten op mijn Instagram plaatsen’, en nu ligt hij op Insta in een ziekenhuisbed, wat vrij persoonlijk lijkt voor mij.”

Gordon spreekt zich uit en bevestigt gerucht: 'Ik ben zijn vader'

Kortom, Gordon lijkt niet open te staan voor kritiek op hem en zijn album, anders dreigt hij met gerechtelijke stappen.

Gordon verontwaardigd op het OM en neemt geen genoegen met de situatie: 'Dit kan niet waar zijn'
author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven